<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-22 19:33:
大家點睇星期日第4場[/c...
你啲馬仔得啲定波仔得啲?
馬仔好少少啦!起馬到現在都未輸錢!
馬仔要諗好多野,好鬼多變數!所以馬仔我會玩好少,100蚊起500蚊止!
愛愛你有咩野心水啊,講嚟聽等我諗諗!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-22 21:26:
馬仔好少少啦!起馬到現在都未輸錢!:...
而家先睇到~
當聽日喇..................

發噏風: 6場2 金寶兒
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-25 17:42:

而家先睇到~
當聽日喇..................

發噏風: 6場2 金寶兒
lee排輸到冇晒指標!我真係會買架喎,你唔好老點我喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-25 19:55:

lee排輸到冇晒指標!我真係會買架喎,你唔好老點我喎
老點你有咩着數?唔好咁心急,咆埋聽朝先慢慢買都未遲呀~
Ronno 926燈神推介 (今次揀D半冷搏下 )

第八場 耀目

第九埸 加州主教 卓越歡騰

第十場 皇者之光(愛駒出場了 ) 馬威力
Enjoy the life
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-25 20:43:

老點你有咩着數?唔好咁心急,咆埋聽朝先慢慢買都未遲呀~
今日天氣咁好,你隻金寶兒可能會唔得喎,你話係唔係啊愛愛
臨場推介
1場6號皇仁俊駒
Originally posted by 小小康 at 2007-9-26 12:53:
臨場推介
1場6號皇仁俊駒
4.6賠WIN!就信你50蚊!
尾斷冇力輸左50蚊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。