<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2008-7-7 03:20 PM:

雙性得唔得架
原本就係雙性戀﹐仲會唔會有性別迷思?

(等陣…… 自己咩性戀同性別迷思有咩關係??)
Originally posted by gn00987333 at 2008-7-7 03:23 PM:

起碼你個仔我明白
果然不愧係我仔仔~

好啦﹐呢啲topic太悶啦……悶死晒成班頑童  
我都要去做嘢啦~
Originally posted by gn00987333 at 2008-7-7 03:24 PM:

我係理性個邊重好多,但對屋企人就兩種感覺並重,而且仲加好多愛心tim
!!

對家人充滿愛係好事﹐好過對屋企人充滿怨恨嘛~
Originally posted by gn00987333 at 2008-7-7 03:26 PM:

88媽媽
Originally posted by e_e at 2008-7-7 04:48 PM:

我唸有少少 ...
性取向迷思係鐘意男定女
性別迷思係自己想想做男定女
個人認為:

咁同性戀定係異性戀定係雙性戀問題可能係性取向迷思……

如果係性別迷思…… 就可能係自己係男人﹐但自己覺得自己係一個女人﹐所以想轉性做女人

但係同性戀/雙性戀嘅人應唔會想變性﹐因為變咗性就會變咗唔係同性戀~
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-7 03:53 PM:

你本來早就比人 "dek" 走咗啦~
係你回魂兩次姐~
話時話﹐甘仔俾人BAN走幾多次?
7月7日.....................

放工~~
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-7 06:00 PM:

In memory of Thomas Baltzar, German violinist
No~~ In memory of Marc Chagall , Russian-Belarusian-French Surealist Artist
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-7 05:32 PM:
唔知有幾多人真係真...
第一個肯定係我!

(粉紅色+橙色好靚呀~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。