<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2008-6-14 10:45:

咁你又話 Owen 養馬仔~~
你放屁 !!!~~~

你返便便星罷啦~~地球唔啱你ar~~~
報紙講~~
你吃香 !!!~~~

你返便便星罷啦~~地球唔啱你ar~~~
Originally posted by 小小康 at 2008-6-14 10:58:

我反而想研究呢場秘魯 對 哥倫比亞
http://special.hkjc.com/promo/ch/2008_bestpay/odds_divident.asp
Originally posted by Duffy at 2008-6-14 10:59:

報紙講話你聽日...
果然係一個不節不扣既便便星人~~
你吃屎 !!!~~~

你個死便便星人做乜嘢抄我 POST~~
麻fan講男餅主幫禾移fd過求財丫...吾街
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=183927&fpage=2
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 11:57:
我決定今日著捷克件主場球衣出街
邊個夠膽 bear 我潤我就福硬街!
黎當底三着泥?
書波刀唔屎咁燥吊泥吊her咖哥仔..
波有嬴有書姣震常..黎估十嬴咖咩?
黎出街實有淫望lei嫁la,吾ton lei又走過血濕人咩?
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 12:12:

屌能你屌能你屌能你~~ !!!!
dede...唔屎唔hi身wo...
吾ton黎能過佢地攞慣尊咩?
Originally posted by belibala at 2008-6-16 12:20:

波係圓嘅
小朋友真係小朋友
佢刀系衣屎體唔hi啫...
過多兩日俄攞B出埋局佢發癲癲咖喇
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 12:26:

輸最後五分鐘咋~~

濕9 人~~~
最後5番中淫地吾可以入你波?!

莉煙街吊下c治典解接波甩手!
典解班後衛比人一湯就穿,仲莊愈喂濕敗!
典解嬴緊倆求刀可以輸番生求,典解最後5番中都貢吾集中!
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 12:30:

起碼都應該四強 na~~
欺望yu大,濕望yu大~~
Originally posted by 小小康 at 2008-6-16 13:58:

佢個人都幾nice。
轉移目標....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。