<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Beelzebub at 2007-9-9 08:05 PM:

viwo~viwo~ ^^
奴才參見大皇 ~
吾皇萬歲,萬歲,萬萬歲 ~~~
Originally posted by ckyckk at 2007-9-9 07:57 PM:

唔會 ~今次係人手關閉架

基本上爆左都係回到帖但顯示唔到
重開甘肛!!!!!!!!
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:02:

你渣咯~
賢仔同gtr 都不知幾醒,捕住佢爆~
下次係咪你開? 你咪失場至好~
唓~~我唔只關心 "港男俱樂部" 家嘛~~~
我仲要關心埋 EF 其他版區架, 証明我幾盡責呢~~~ =w=v"""

下次開 POST 時值三月, 繁忙時間.........
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-9-9 08:07 PM:

奴才參見大皇 ~
吾皇萬歲,萬歲,萬萬歲 ~~~
吓?!  
我蟻民嚟咖咋大佬~~
米多呀,我參見你就人不怪喇~
吾友米多、米多、米多多~~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-9-9 08:08 PM:

重開甘肛!!!!!!!!
重創甘肛好d...........
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:07:

the secretly meant is, they had got no comment for that~
I'm single and had got no QUEEN...........
What MODS they are without decisions ????? "淫掍" BXXD蛙 should do something .....
Okay, "Queen" is too old for her, let's "Princess" instead........
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-9 08:08 PM:

唓~~我唔只關心 "港男俱樂部...
係喇係喇~ 知你乖喇~
至多下次點都hold 到你返嚟先開,好未呀?
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-9 08:08 PM:

唓~~我唔只關心 "港男俱樂部...
你出多d post , 2 月前谷爆佢咯
Originally posted by d228216 at 2007-9-9 08:09 PM:
頭10貼全部加分!!!

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 3552&download=1
嗚...................
d版主恰蟻民會員~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。