<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-11-6 01:50 AM:

無見一排 , 索左咁多~~
係 ! ! !  
但我日日都見到你喎
Originally posted by ckyckk at 2007-11-6 01:49:

大大大佬,你好
雞爺~唔好玩我地D細啦,好難為情嫁
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-6 01:46 AM:

你去左交配咩?
交咁耐?會慢工出細貨咖?
e+都仲係 【睇帶學XX】 既 Level........
   仲未可以出街實習
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 01:45:
希望佢巳後生生性性啦,雀仔都生埋喇,不過佢都算係個好仔黎既

唔知個衰仔樑攪做咩喇,如果佢走私呢D野,應該會益下我地班兄弟既

老總佢去左遠行,而家極有可能到左南極,唔知佢見到企鵝未呢
後生仔有邊個唔貪玩吖,一個男人咁有責任心,佢的確係好仔!
好難得咖~
我正一衰仔,所以諗都唔敢諗......

佢個死仔樑如果有d 咁好野唔益街坊,追斬佢九條街都似~

嘩~ 老總去環遊世界呀?
死咯~ 去埋南極..........食雪咩? 個度又無女,點頂呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-6 01:46 AM:

你去左交配咩?
交咁會慢工出細貨咖?
佢年紀大, 要d 時間準備ga
不過用 "偉仔" 會快dd
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 01:51 AM:

嘩~邊個老死咁俾面小弟呀,論人氣兩位爸打都勁我好多
總之你地都係三甲穩膽冇走雞架喇

EF 三皇
Originally posted by ckyckk at 2007-11-6 01:47:

好奇咩 ? 你夠同我一條 T-Back 倆份著囉 ~ 衰鬼  
我淨係成日見你fing fing 下咋..........
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 01:52 AM:

雞爺~唔好玩我地D細啦,好難為情嫁
左兄你好
Originally posted by ckyckk at 2007-11-6 01:47 AM:

好奇咩 ? 你夠同我一條 T-Back 倆份著囉 ~ 衰鬼  
條 T-Back 係 Make In US 至好呀
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by belibala at 2007-11-6 01:53 AM:

佢年紀大, 要d 時間準備ga
不過用 "偉仔" 會快dd
人工受孕係要耐d架喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。