<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20070914 【劉心悠】 @ 奧海城
返回列表 回復 發帖
Annie's smile very sweet!!
Originally posted by toy739toy at 2007-9-15 04:24 AM:
個死肥佬企正個位遮Q晒 重獨自映左心悠成十幾分鐘
完場做乜衝晒入廁所

[ Last edited by toy739toy on 2007-9-15 at 05:00 AM ]
toy叔叔
我同我d fd都一直有留意呢隻over200磅死肥豬
條死肥豬好能七陰狗濕濕,成能日專登影拍友
好次呢個show咁,劉心悠做電視台訪問,拍友們影緊相 ~~~ 隻死肥豬又鬼鼠影拍友

777 x 1166 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2007-9-15 09:39 PM:

依個呀炳重單挑沙沙添, 不知死活
我都有去,見到閃光大戰
沙沙仲有幾位戰友幫拖隻死肥豬慘敗

正所謂~~~場內有場內影,場外又有場外影,各身修行
我通知左d fd,佢地會
Originally posted by 藍熊 at 2007-9-15 09:57 PM:

有得影合照簽名嘛果陣, 咪個個走入去出口果度囉, 我都有同心悠姐影合照, 相我就遲些少先post上黎.
藍熊兄
小心呀你影合照時,隻死肥豬已跟埋入去,佢可能影埋你
Originally posted by DoubleTap at 2007-9-16 12:16 AM:

藍熊兄
小心呀你影合照時,隻死肥豬已跟埋入去,佢可能影埋你
真豈有此理, 追星最憎就係呢類滋事份子, 影完人後周不時造謠攪攪震
Originally posted by 藍熊 at 2007-9-16 12:24 AM:

真豈有此理, 追星最憎就係呢類滋事份子, 影完人後周不時造謠攪攪震
下次小心d啦,佢地實會老作
Originally posted by DoubleTap at 2007-9-16 12:11 AM:

我都有去,見到閃光大戰:lo...
26fun個晩好多人

[ Last edited by toy739toy on 2007-9-16 at 05:27 AM ]
佢真係點睇都咁靚
佢真係靚..... pl calm down ...i do think take photo is the aim topics.....barking with ppl only affect ur mood
Originally posted by DoubleTap at 2007-9-16 00:11:

我都有去,見到閃光大戰:lo...
我, 沙沙 同 DD 一齊閃七佢
我都閃左 70幾野, 沙沙過百啦
https://ibb.co/XLHS56r
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20070914 【劉心悠】 @ 奧海城

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。