<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [專題直擊]曼聯大戰車路士
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gigg11 at 2007-9-23 01:02 PM:
我係曼聯迷~
雖然摩連奴離隊~但我覺得車仔反而仲多左一種win既變數~
英超d賽事咁鬼~強隊大戰成日都爆冷既...
我就"鄧"我既愛隊擔心啦~
根本曼聯打左咁多場, 得四個大字, 不知所謂...
就佢地而家對打比郡, 都比唔到信心大家...
所以摩連奴走唔走都無分別....
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-23 01:06 PM:

哀兵點必勝 ? 嬴左只...
車仔最不利既因素就係你講呢個,
軍心問題 !! 佢地咩心態去打呢場波呢??

如果呢樣無影響, 我又睇唔到曼聯有咩咁好可以輕鬆贏佢地...
man u 2 : 0
Originally posted by filter-052fans at 23-9-2007 13:49:

車仔最不利既因素就係你講呢個,
你又可以用咩黎證明佢哋軍心冇影響....???
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-23 02:04 PM:

你又可以用咩黎證明佢哋軍心冇影響....???
你張頭像咁正ga??
係比賽中咁做俾人影到定係拍緊廣告ja?/
Originally posted by 自由神 at 2007-9-23 12:28 PM:
新領隊格蘭豪言:我地要打進攻足球
真係唔知邊隊先係主場!
死擦鞋仔格蘭
Originally posted by tree728 at 2007-9-23 08:00 PM:

死擦鞋仔格蘭
唔好咁講
我反而想睇下無左Drogba、Pizzaro、Lampard既車仔點踢進攻足球
Originally posted by 自由神 at 2007-9-23 08:06 PM:

唔好咁講
我反而想睇下無左Drogba、Pizzaro、Lampard既車仔點踢進攻足球
用阿力斯頂豬油巴
而家隊波七國咁亂
個個都想走
Originally posted by tree728 at 2007-9-23 08:30 PM:

用阿力斯頂豬油巴
而家隊波七國咁亂
個個都想走
阿力斯差豬油巴幾皮啦

我估計至少有五個球員點都唔會離隊
除左大家都知既軍刀同波歷克外
其一為Terry,佢既周薪根本世上無第二間球會願意俾,佢只係一個中堅,絕對唔值果個價
其二為賓希母,而家個領隊同佢同一鄉下,o岩曬
其三為BWP,英國記者報度,佢對摩師既離隊無動於衷
但呢5個球員幫唔到球會幾多
軍刀同波歷克   前者踢英超唔多順
後者仲傷緊
賓希母過到黎表現平平

BWP今年踢得幾好   TERRY都未必留啦
而家搞D咁既野
真係唔明阿布想點
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [專題直擊]曼聯大戰車路士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。