<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [專題直擊]曼聯大戰車路士
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tree728 at 2007-9-23 08:56 PM:
但呢5個球員幫唔到球會幾多
軍刀同波...
呢5個人將會係今季車仔必然正選啦
不過今晚為左撐摩師,我決定唔睇今晚場波!
Originally posted by 自由神 at 23-9-2007 20:40:

阿力斯差豬油巴幾皮啦
BWP 是乜水 ?? SWP 我就識.........
Originally posted by chong2002 at 23-9-2007 17:20:

你張頭像咁正ga??
係比賽中咁做俾人影到定係拍緊廣告ja?/
比賽中俾人影, 摩帥首季帶領車仔打歐聯既唔知邊場......
Originally posted by 自由神 at 23-9-2007 20:40:

阿力斯差豬油巴幾皮啦
何止五個...........
仲有賓沙夏(同籍) 同保拉路斯(棄將)......
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-23 11:08 PM:

BWP 是乜水 ?? SWP 我就識.........
BWP係SWP阿哥!打曼城嫁
Originally posted by 自由神 at 23-9-2007 23:16:

BWP係SWP阿哥!打曼城嫁
打曼城關車仔咩事呢請問......??
Gossips.....

1. 舒夫真高開波時好有火, 但開波後.........
2. 迪朗配異常地唔夾.....要嬴睇怕要換一個入沙夏.....
3. 曼聯本應有球十二碼.....点之個球證冇比.......
4. 雲巴士頓黎左睇場波......仲坐響油王隔離..........
5. 艾辛, 馬佬等挺摩派真係打得好差.......
6. 米基爾在 31 分鐘因粗野攔截艾夫拿, 領紅牌永別了........
7. 且看格蘭的神奇之旅..............

To be continued.......
知唔知上網邊到有得睇= =
原來米基爾才是真正的 "無間道", 真正的 "挺摩派"......
他領紅後是沒有傷感, 沒有憤怒的.......

真不枉摩帥與費爵反面也要搶他回來之心.......

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-9-23 at 11:41 PM ]
Originally posted by 20001160 at 23-9-2007 23:39:
知唔知上網邊到有得睇= =
本論壇不提倡挑戰法律的行為的.......
你還是看文字直播吧........

http://uk.eurosport.yahoo.com/fo ... chelsea-195450.html
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [專題直擊]曼聯大戰車路士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。