<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
中秋節快樂
6 z) W! D* O: i/ x* L) g) `0 v人月兩團圓
$ V* w9 f/ t- X9 q大家happyhappy
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
4 N2 b4 H2 n! Q! j9 j3 {( t點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
3 F: P/ \( M8 Z: @6 c6 u咁不如move去港男
' Y& f. Y5 L5 f呢度再開個唔邪既post
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:
6 j8 S3 k/ d* F6 _! \7 {
  |0 r# v( t9 f' i- z% [- X$ C咁不如move去港男$ y' ~/ R& E3 n* [0 _+ i6 ^
呢度再開個唔邪既post
  y5 B( l1 h! G5 s, ]
我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:45 PM:7 h' A1 p! w/ B- g' D# Y1 a
) ~3 r6 q$ }2 M, H, V& ]
我都話唔到事!你地LIKE啦!
. z  N' n/ T1 W4 J5 s我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:" x# y! p% R6 a, g
( W' }  W: b1 g3 ]8 I
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
2 v4 c. U2 J# T" C* O
我投票【冇所為】!!7 z( J8 x5 w. s" Y( ]2 B$ M6 S
睇大家意見啦!!
祝everybody中秋節快樂
中秋節快樂~
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
祝大家人月兩團圓
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:4 Y0 {: P& ~" l* y
點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
& b7 Q, n( p2 y% q% Q. H
+ l5 i9 q; Z/ Z' M# y係你邪邪地者﹗6 d$ g) B. s8 {" K( B3 G0 W
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:
& ~2 O7 N) r# n! [) D; R# w- Z4 Q
' r' {9 p; v" @7 j/ q) _  r2 q, B/ v; l8 s* y7 o7 K* S) r
係你邪邪地者﹗
: v0 I. I/ K7 j/ m
: [' U( L% j8 v2 e0 J3 i! N1 B
我冇呀!唔關我事呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。