<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
中秋節快樂
0 M  v3 ]0 u9 [$ J; u人月兩團圓" y2 `5 y2 L$ d0 t  f- m
大家happyhappy
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
3 z8 l/ W# B; O' ^- w( q2 K" i點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
6 R& ]4 M( y3 z$ ?! K
咁不如move去港男
% |2 s" H; e6 P6 [  b呢度再開個唔邪既post
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:
9 u7 c/ r: H9 B
5 g/ @8 w# v; f咁不如move去港男
6 }5 l- b5 K6 ?; d呢度再開個唔邪既post
- l1 t$ n/ q+ K  P4 X( C% x
我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:45 PM:
0 Z, w/ P) J% S
) Y2 R3 B( h0 l. ~5 `/ @我都話唔到事!你地LIKE啦!
+ `5 W6 I* X& n  R. h
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:: O" [5 [$ N: T0 w' n
4 O: J- E5 j2 n4 c8 b& Y
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
2 n9 R" C7 Y$ s3 G8 q: T我投票【冇所為】!!
4 J5 A, y: R% s: v+ @9 D5 b睇大家意見啦!!
祝everybody中秋節快樂
中秋節快樂~
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
祝大家人月兩團圓
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:% S% k, g7 ?! N, @7 i, x: H
點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
- o" f8 K- E: w: N7 ^7 r- U* j: ?( h1 A  E5 c3 b8 G0 c
係你邪邪地者﹗
3 p; T) B% |* L9 V9 z
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:
, R" A% T. O! ^$ A- t- t: [- T! g, J) p+ ]. q" x
* q6 F# Q- R# [) K
係你邪邪地者﹗! ?6 w6 E2 b6 |# `( T7 d$ D9 q1 _' ^% k
# t, P9 ^9 ~" ?# D2 Y5 q我冇呀!唔關我事呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。