<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
中秋節快樂0 G3 h4 k6 [* A
人月兩團圓4 N$ A" {- P2 p$ i8 Y
大家happyhappy
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:1 f( `) o; v" a/ T2 c* z
點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
- Q, T1 r4 m5 G+ O1 l+ A咁不如move去港男
! v- @% y: |" m. Y, D呢度再開個唔邪既post
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:
7 |' G: R4 r# c' k& X( n# \" J4 m* O
咁不如move去港男, F. Y; {! F5 f' G' @
呢度再開個唔邪既post
6 t0 h9 X5 V  _1 q* G! s$ ^% i0 s我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:45 PM:
  d0 _. l& _" s  R
# Z. y% g" L# k& I& z1 t" q我都話唔到事!你地LIKE啦!
0 |! ]8 O8 Y. v1 Z! g/ J
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:
1 K, Y+ J3 r/ ~' U
8 k: u" D% i! N3 u5 Y* [6 @4 g我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
" X+ k- |$ ?0 P我投票【冇所為】!!
/ j' {2 J3 Z6 d" V% M0 l/ {睇大家意見啦!!
祝everybody中秋節快樂
中秋節快樂~
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
祝大家人月兩團圓
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
4 M; R& G0 d" f5 ]' x) R5 _點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
7 B* f0 P, J$ u$ G  w, F6 s  s) H$ d" p$ E- f3 K0 [. q
係你邪邪地者﹗4 ^. f0 v) `4 i4 u
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:
" L/ ^6 a  `5 V
" r, a4 F7 f* `( z* ^3 b. x: j
係你邪邪地者﹗7 \: s) R5 M6 d# k( R- U  i
) ?5 M* S# \& x4 `' {# X! O" z) E  k2 G我冇呀!唔關我事呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。