<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
中秋節快樂
/ Q. v3 i/ r- \人月兩團圓9 i' u1 U% u' O$ }1 C* O+ s
大家happyhappy
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:  Z" f, M& O7 J' q+ L7 H) D
點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
; Z4 Z. c) w! o2 C  E, K
咁不如move去港男
/ K; m& T/ \/ J6 J9 n$ c+ X! d呢度再開個唔邪既post
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:6 M* y5 j+ d' e' L. E
4 ^/ L0 F% y. u9 v! {
咁不如move去港男
4 ]6 r  R( P  O1 @呢度再開個唔邪既post
, o" |! K6 K3 q: P( F我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:45 PM:8 k; S0 i4 O, y" C
. F+ R. ^! F% a8 z" D6 W1 E1 a/ d
我都話唔到事!你地LIKE啦!
, V. R# U, h' u  U/ V: y* F
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:( L& m6 q5 t- L* N, V
* J' i! u. @) y$ a
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
+ @% ~4 V: \' f  D( x+ A
我投票【冇所為】!!% }& d, X( |, Q2 v- h( b+ j
睇大家意見啦!!
祝everybody中秋節快樂
中秋節快樂~
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
祝大家人月兩團圓
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:$ `* i, T  k4 R! i! M" g. f& O0 B
點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
* s3 Q* X: U5 h
' p+ w$ c6 i7 f: Z係你邪邪地者﹗: _; ^& V% y6 G! D
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:
3 I( g: G5 h& W' V1 |$ @
$ J0 j% Y* j! R9 ~
2 }& ?7 t- b% d係你邪邪地者﹗' t* ?# a# J+ T" W
8 h4 j  j% \$ g1 H& g7 U
我冇呀!唔關我事呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。