<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
哈哈!大家咁話啦!
. {$ B% |" t: v* ]Ronno你個8月15越嚟越靚啊!
溫馨提示:大家記住唔好食咁月餅啊!會好肥!好肥!好肥架!
點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:- [9 E. m6 F; v, h. U

3 J, w- ~5 }: }+ @' K咁不如move去港男
4 J2 q0 N' ?. i2 @呢度再開個唔邪既post
  A6 V/ @4 X; n$ M" M我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:
3 A8 H$ n3 S  l1 X) t
; }# S4 S" V+ |我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
4 ?6 s& g9 L. K& h+ k我投票【冇所為】!!) H- k8 a9 O2 L0 F7 u
睇大家意見啦!!
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:
9 _8 ^3 }' f5 e* K' X  y  i
# m* R& y( S6 r7 c% E8 ~8 c( V- _# M2 _& d5 h1 b
係你邪邪地者﹗
7 `" c# A9 f) B3 {4 B5 z% e
9 _  i1 h6 f: U5 p$ \+ x% q& `我冇呀!唔關我事呀!
Originally posted by 大優勢 at 2007-9-25 00:18:
! D( E& M/ b/ N. y4 O/ y) ~# A中秋節快樂           ! ?( }% q4 n& _2 p
; m" I' F3 j  i
送啲...
4 o% b4 C9 c: J
哈哈哈哈!條o靚仔真係慘,一定好Q屎痛!1 F" C5 s$ B( B) |
隻BIRD咁大個口,一定好好FEEL
Originally posted by 逃犯2 at 2007-9-25 12:31:/ i: G3 E3 F$ p: l. C% S5 p1 u
大家期望中秋加分吧
- P$ y& U  g) n6 P6 P我都想加分啊
3 Z5 B2 q1 z6 @6 a7 ?1 G: T我突然間一日冇左200分!!真係好奇怪??都唔知道點解??我琴日仲係6佰幾分,點知道中秋節就冇晒D分. R" E9 r5 i' j
好慘啊版主快D加返D分比我啊
多謝晒雞雞Triangel
! `8 J, W. a( t8 O宜家開心返D喇

4 O4 p; c3 q/ j9 _
  d( t$ e6 G6 k( A[ Last edited by 勇勇 on 2007-9-26 at 06:29 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。