<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 【有趣問題7條】
返回列表 回復 發帖
5)半根火柴

因為佢坐緊氫氣球,
d人突然發現過重,
無辦法之下諗住抽火柴,
抽中最短o個個要連埋自己行李跳落去
呢個人不幸抽中最短既"半枝火柴",所以見到佢同d行李死o係沙漠~
Originally posted by lastwing at 2007-9-26 07:53 PM:
樓主大大~~~~
問題係就甘估個答案???...
係呀,有結尾先。yes or no 咁估返。夜晚熄燈玩,都幾心寒...

我有一個:
有人發現o係一個光禿禿的山上,有一個人死左。山上都幾高幾涼,不過o個人只o係著一條泳褲。究竟係乜事呢?
主題高亮~~

依7條問題好似越玩越受歡迎,大家亦好踴躍咁答問題
所以高亮個主題,等多d人入黎玩下
Originally posted by leonlei at 2007/9/27 17:44:
係呀,有結尾先。yes or no 咁估返。夜晚熄燈玩,都幾心寒...

我有一個:
有人發現o係一個光禿禿的山上,有一個人死左。山上都幾高幾涼,不過o個人只o係著一條泳褲。究竟係乜事呢?
個山有山火 , 有helicopter 去附近湖/海/河拿水救山火 , 甘岩湖/海/河裡面有個著泳褲既人附近游緊水 , 比helicopter連人帶水帶去救火 , 結果 .................
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-26 09:09 AM:
5)半根火柴
有一個人在沙漠中,頭朝下死了,身邊散落著幾個行李箱子,而這個人手裡緊緊地抓著半個火柴,推理這個人是怎麼死的?
估 :
個人跌低左, 個頭插左落沙入面
佢覺得好黑, 所以點火柴
之後焗死左

其他未諗.......諗到再回
Originally posted by CHECSS at 2007-9-27 09:54 PM:

個山有山火 , 有helicopter ...
個答案唔係咁無聊掛
依d問題要白痴先答倒
Originally posted by lastwing at 2007-9-26 19:53:
樓主大大~~~~
問題係就甘估個答案???...
你講得冇錯,所以我會不停回你地嘅帖囉!
如果你地答錯了,我會話比你知道錯了,你地咪可以再估落去囉!
不過你地太醒喇,或者可能係網絡信息太GOOD喇,個個都估中!
Originally posted by leonlei at 2007-9-27 17:44:

係呀,有結尾先。yes or no 咁估...
哈哈!會唔會係比人打劫啊!
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-27 22:32:

個答案唔係咁無聊掛
依d問題要白痴先答倒
你諗唔諗到mhkk#21個答案啊
Originally posted by 艾力克 at 2007/9/27 22:32:

個答案唔係咁無聊掛
依d問題要白痴先答倒
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 【有趣問題7條】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。