<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League '07-08
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Queen21 at 2007-10-16 10:31 PM:

似姨姨,即系我,但腦部似佢老豆果面,全家族大多人大學畢業
咁咪似你咁靚女囉

嘩...天怡大個咪又靚又叻?
Originally posted by eqhigh at 2007-10-16 22:34:

咁咪似你咁靚女囉

嘩...天怡大個咪有靚有叻?
大個先知了
Originally posted by TribbleDouble at 2007-10-16 10:27 PM:
咁而家究竟係幾時draft gar@@?
唔好意思, 有點亂, 不過要就咁多個都好難

唔知fri 10:30pm你得唔得呢

放心喎, 我下個禮拜都有科mid-term(雖然全mc)
睇HEROES
Originally posted by Queen21 at 2007-10-16 10:24 PM:

即是?
咁你地好好培育佢喇, 我就係一個天份冇好好被利用o既神童
Originally posted by 艾力克 at 2007-10-16 10:36 PM:

EF果然係卧虎藏龍既
Originally posted by 艾力克 at 2007-10-16 22:36:

好過人地老豆將天份全利用在體育上
Originally posted by 艾力克 at 2007-10-16 10:35 PM:

唔好意思, 有點亂, 不過要就咁多個都好難

唔知fri 10:30pm你得唔得呢

放心喎, 我下個禮拜都有科mid-term(雖然全mc)
我下個禮拜4科的說= ="

我點都得既,,,我實係屋企溫書的= ="
不過會唔夠preparation..........
1. 19/10 (fri) 10:30pm: me, anfman, queen, eqhigh, x(fri should be okay), feeon  [6]
2. 27/10 (sat) 10:30pm: Tribble Double, feeon, me [3]

ksupjai, JAS@FOREVER

希望時間唔會影響倒個人學業/事業, 唔知各位邊日得, 可以update下

P.S. Tribble Double... 你間咩學校黎架, 照計測4科應該有好多人反對架喎

[ Last edited by 艾力克 on 2007-10-17 at 10:09 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-10-17 10:07 AM:
1. 19/10 (fri) 10:30pm: me, anfman,...
Wow so many joined~ get Chenjinnan too~
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League '07-08

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。