<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 思琦姐---溫馨祝賀---港男TriTri今年生日快樂!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2007-10-14 12:42 AM:

你知我幾時生日隔
玩下姐
遲左些少~~補番支生日歌仔先~~

Happy Birthday to you ~ Happy Birthday to YoU ~
HapPY BiRTHDAY To Tri Tri ~~~
Happy birthday to You ~~

行行地添
生日快樂yo~

識做啦,今晚餐飯你ge XD

最近怎麼這麼多人生日啦=.=

生日圖都用盡了><

見諒啦

整個Super tri媽
祝tritri生日快樂
Originally posted by sakura310 at 2007-10-14 05:51 AM:
生日快樂yo~

識做啦,今晚餐飯你ge XD

最近怎麼這麼多人生日啦=.=

生日圖都用盡了><

見諒
點解見諒呀?
見諒點解呀?
7    6      5    4     3    2    1
10月都幾多人生日喎  就算唔識都祝你生日快樂

ps:我係其中一個
Originally posted by harry1012 at 2007-10-14 11:01 AM:
10月都幾多人生日喎  就算唔識都祝你生日快樂

ps:我係其中一個
我被 d sir "妻" 生豬肉乍
今日都唔係我生日

[ Last edited by Triangel on 2007-10-14 at 11:08 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
咩話被人[妻]生豬肉-____-

日日都同你祝壽-___-

祝到係為止XDXD
Originally posted by harry1012 at 2007-10-14 11:13 AM:
咩話被人[妻]生豬肉-____-

日日都同你祝壽-___-

祝到係為止XDXD
Harry1012
得閑多d入黎玩啦

[ Last edited by Triangel on 2007-10-14 at 11:33 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 思琦姐---溫馨祝賀---港男TriTri今年生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。