<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進
返回列表 回復 發帖
Originally posted by markk at 2007-11-14 07:30:
生日大晒+分
嘩~~~
呢個先係稀客中既稀客呀~~~
神油大佬絕少賀壽,kalos 真係有運行呀~~
Originally posted by ArtPosta at 2007-11-14 11:11:

蟻後……
你係?!
Originally posted by kalos at 2007-11-14 12:22:

你係蟻民,咁我點算啊???
你係寶民咯~
多謝各位兄弟姊妹支持~

今年係我第1次o係呢度出生日post,有咁多人reply,真係好開心~
加上有咁多版主大人幫我加分(fun),真係覺得好榮幸&好感動~

o係呢度再一次多謝大家支持&俾面,特別係咁多位版主&好兄弟姊妹,我一定唔會忘記咁多位o既錯愛o架~

最後o係呢度謹祝大家:

開開心心,甜甜蜜蜜~

單身o既: 可以早日o係茫茫人海中搵到最愛o既另一半~

有情人o既: 繼續sweet sweet; 無風無浪; 終成眷屬~

談婚論嫁o既: 明年請飲~

已婚o既: 繼續甜蜜雙愛,白頭到老~

失戀o既: 失而復得,大家更加懂得珍惜對方~

記住: 能夠相遇係一種緣;
           能夠相愛更係一種難得o既緣; (所以d人話搵到最愛o既另一半係超難!!!!!)
           只有珍惜,先可以令呢段情緣,細水長流; 延綿不斷~

多謝~
Originally posted by kalos at 2007-11-14 15:45:
多謝各位兄弟姊妹支持~ ...
咦? kalos 又多5分喎........咁得意o既?

"幸福的香水,你洒在別人身上,自己也會沾上幾滴"
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-14 17:33:

嘩~~~
呢個先係稀客中既稀客呀~~~
神油大佬絕少賀壽,kalos 真係有運行呀~~
係喎~ 神油大佬好日先蒲頭o架o麻~
佢仲出o左個假vista desktop俾大家o添~
快d download 支持o下啦~  
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-14 17:37:

你係寶民咯~
我係邦民咋~
蟻民都不如~
賤民窮人要借$$
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-14 17:51:

咦? kalos 又多5分喎........咁得意o既?

"幸福的香水,你洒在別人身上,自己也會沾上幾滴"
生日o麻~ 俾o下面啦~ 我打咁大段o野先多5分咋~
但係都好過我不斷轉貼人o地d post o黎呃分吖~
又無灌水...

By the way, 我好喜歡你句金句,THANKS~

[ Last edited by kalos on 2007-11-14 at 06:05 PM ]
一年一次咁值得言興,雖然無咩同你吹過水,但都要同你慶祝!@!
Originally posted by kalos at 2007-11-14 15:56:

我係邦民咋~
蟻民都不如~
賤民窮人要借$$
你係邦民物好咯,大把$$借比我呢d 賤民呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。