<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進
返回列表 回復 發帖
靚仔kalos生日快樂呀!

最衰依度唔係吹水版,冇得即時高亮你個主題添
生日有女相伴,真係羨慕死人呀
希望你有個超級快樂既生日,同埋要好好珍惜你女友呀~

咁多位版主見到記住幫我加爆佢分呀~~

[ Last edited by eqhigh on 2007-11-13 at 12:32 AM ]
巡察eqhigh 兄,多謝晒你呀~
估唔到有蛋糕收~ 好感動呀~
你放心啦,經過上次件事,我會好好珍惜女友o架喇~

仲有,你咁好人,好快都會有女相伴~ 加油呀~

By the way,你快d copy我呢個post去吹水版啦,即時高亮主題o麻~

[ Last edited by kalos on 2007-11-13 at 02:52 AM ]
生日合皮, 祝你日日都有女友錫~!
似乎你今年嘅生日願望已經實現左喇!
生日快樂,恭喜恭喜!
Originally posted by kalos at 2007-11-12 10:46 PM:
今日係小弟牛一~
好開心女朋友...
Originally posted by eqhigh at 2007-11-13 12:30 AM:
靚仔kalos...
越版加分......

去到戀愛版出生日post?
既然同個囡囡咁sweet,抵你晒命啦~

HAPPY BIRTHDAY,kalos~

+6~

Originally posted by kalos at 2007-11-12 10:46 PM:
今日係小弟牛一~
好開心女朋友...
kalos兄,真係恭喜哂,尤其知道你和女友和諧並好,更是替你歡喜。雖然遲了,但你生日已經快樂;那只好祝你生日後都天天快樂!

恭喜恭喜,祝你生日快樂!!

hapi b-day
祝你地可以長長久久,快快樂樂
小弟首先o係度多謝咁多位版主大人俾面~

多謝咁多位兄弟支持~

多謝BOYDWAN 兄,BarristerSpring 兄越版加分~

小弟今次o係戀愛版出生日post係因為有愛情o野講吖o麻,加上近來吹水版多post o麻,所以咪o係戀愛版囉~

其實今次我失而覆得真係好好彩,令我學到咩係珍惜,希望咁多位兄弟都可以好似我咁學會珍惜身邊人,開開心心, sweet sweet咁過每一天~

[ Last edited by kalos on 2007-11-13 at 04:06 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。