<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kalos at 2007-11-13 01:53 PM:
小弟首先o係度多謝咁多位版主大人俾面...

HAPPY BIRTHDAY kalos ~~~~~~

Hey Mate!!!
生日快樂
Sorry....I post it that late..........

Originally posted by 大邪神 at 2007-11-13 18:45:
Hey Mate!!!
生日快樂
Sorry....I post it that late..........
Thanks man~ It's never too late as long as you guys come ar~
Originally posted by 怪人米不多 at 2007-11-13 19:27:

多謝怪人米不多兄大蛋糕~
乜都俾人講晒
唯有補祝一句生日快樂啦
同埋希望你地keep倒同記住今日依種感覺啦
Originally posted by 艾力克 at 2007-11-13 21:54:
乜都俾人講晒
唯有補祝一句生日快樂啦
同埋希望你地keep倒同記住今日依種感覺啦
多謝晒~ 我o地一定keep住今日依種感覺o架~
Originally posted by kalos at 2007-11-13 07:13 PM:

Thanks man~ It's never too late as long as you guys come ar~
唔得!我地好兄弟黎家ma!
點可以遲嫁!
係我錯!係我錯呀!
Originally posted by 自由神 at 2007-11-13 10:36 PM:

唔得!我地好兄弟黎家ma!
點可以遲嫁!
係我錯!係我錯呀!
我錯得仲勁呀神仔﹐kalos my brother﹐冇及時為您送上祝福﹐真係一萬個唔好意思呀!

估唔到您會喺戀愛版開生日post…… 我好感動之餘﹐更估唔到嘅係您同您女朋友喺生日當日可以重拾返舊日嗰種甜蜜蜜嘅感覺﹐學雷鳴仁版友話齋﹐呢個真係最好嘅生日禮物呀! 我哋班兄弟姐妹都好登您開心ga~~~~

請您接受我遲黎嘅祝福~

生日快樂﹐HAPPY BIRTHDAY kalos brother~~
生日快樂
女友失而復得都恭喜哂!
希望你讀緊書就讀書好D, 做緊野就事事順利
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。