<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kaz00086 at 2007-11-14 01:46:
遲左D(雖然唔相識) ........but 睇到你同你女友有番以前種Feel.........都好開心

生日快樂..:clap:
多謝支持~ 我都好開心~ 開心到
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-14 01:50:
p.s. 各位版...
大春兄&BOYDWAN兄&kakeidevil兄  already 做o左o剌~

[ Last edited by kalos on 2007-11-14 at 02:23 AM ]
Originally posted by 自由神 at 2007-11-14 02:00:

兄弟!小心EF既超大大呀!
trista有人照嫁
我地玩唔起嫁
唔怕~ 我都有gf啦~ 何況我o既感情只係戀愛起義咋~
我係o係呢度認識你&specifiness&各位o加o麻~
係咪?
Originally posted by kalos at 2007-11-14 12:10 AM:

唔怕~ 我都有gf啦~ 何況我o既感情只係戀愛起義咋~
我係o係呢度認識你&specifiness&各位o加o麻~
係咪?
講笑吧了!
咪咁認真。

喂喂!我知澳洲果邊就考試喎.....
你仲唔溫書?
掛住講!下?
Originally posted by mhkk at 2007-11-14 02:00:
生日快樂
祝明年今日女友變老婆
兄弟,咪玩啦~ 我仲未畢業,無$$$娶老婆呀
娶老婆要有車有樓o架
but then 都多謝你~
希望中到六合彩啦~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-14 02:12:

講笑吧了!
咪咁認真。

喂喂!我知澳洲果邊就考試喎.....
你仲唔溫書?
掛住講!下?
下星期先考試,咁早溫書我記唔到下星期o架
我只記到2日o架咋(maximum)
Originally posted by kalos at 2007-11-14 12:16 AM:

下星期先考試,咁早溫書我記唔到下星期o架
我只記到2日o架咋(maximum)
咁你要好好enjoy呢度既兄弟姊妹既關心啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-11-14 02:19:

咁你要好好enjoy呢度既兄弟姊妹既關心啦!
一定一定~ 你方心啦~ 我呢d有情有義o架o麻
各位兄弟姊妹
Originally posted by kalos at 2007-11-12 10:46 PM:
今日係小弟牛一~
好開心女朋友...
講聲生日快樂先﹗其實一早就想同Kalos兄你講聲生日快樂﹗但你post當日我實在沒有心情向你祝賀。小弟在剛過去的星期日也生日,不過就認真不快樂,因為女友向我說分手了。大家也到談婚論嫁階段了,又不是有第三者,點解呢?她說對我已沒有甚麼感覺了,我也不知說甚麼好﹗唉......點講呢,大家一向也相處得很好,突如奇來的消息,真的難受啊﹗Kalos兄和女友也要懂得珍惜對方呀,香港通街女仔,但要找一位啱自己既,就真係好難架﹗祝你們白頭到老啦﹗
哈哈

無左既野 得番

係特別好愛 錫對方

生日快樂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。