<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進
返回列表 回復 發帖
最開心係生日有自己鐘既人一齊過, happy birthday
生日快樂!!
女友失而復真係恭喜哂!
祝生日快樂!!
歐冠16強你睇好邊隊捧盃??http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105037&sid=YIyY5N
happy birthday
Originally posted by kalos at 2007-11-13 11:59 PM:

trista,你好衰o架,枉我仲當戀愛...
其實我講咗ga﹐不過您似乎唔知我係邊個~~~

唔好難過傷心到喊啦﹐我要點補償您呀~~~~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-14 12:00 AM:

兄弟!小心EF既超大大呀!
trista有人照嫁
我地玩唔起嫁
.........................  

我都係人類一個je~~~
Originally posted by mhkk at 2007-11-14 12:00 AM:
生日快樂
祝明年今日女友變老婆
mhkk 個icon 今日依然衰格………
Originally posted by kalos at 2007-11-14 12:10 AM:

唔怕~ 我都有gf啦~ 何況我o既感情只係戀愛起義咋~
我係o係呢度認識你&specifiness&各位o加o麻~
係咪?
唔好同神仔一樣傻豬la﹐我好低階ga ja~~~

我又要一 齊玩玩呀~~~~
Originally posted by eric911 at 2007-11-14 12:33 AM:

講聲生日快樂先﹗其實一早就想同Kalos兄你講聲生日快樂﹗但你post當日我實在沒有心情向你祝賀。小弟在剛過去的星期日也生日,不過就認真不快樂,因為女友向我說分手了。大家也到談婚論嫁階段了,又不是有第三者,點解呢?她說對我已沒有甚麼感覺了,我也不知說甚麼好﹗唉......點講呢,大家一向也相處得很好,突如奇來的消息,真的難受啊﹗Kalos兄和女友也要懂得珍惜對方呀,香港通街女仔,但要找一位啱自己既,就真係好難架﹗祝你們白頭到老啦 ﹗
先祝一聲eric911版友兄生日快樂﹐只係講到兩個人嘅感情事……… 或者真係好難講得清﹐可能女友有啲難言之隱冇講到?我覺得事出必有因﹐唔會無端端突然話斷就斷……… AnyWay﹐欣賞您仍大方祝kalos 生日快樂﹐值得加分~!
HAPPY BIRTHDAY~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。