<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2007-11-14 02:50:
HAPPY BIRTHDAY~
稀客呀~~~
kalos 真有面子,A佬都賀生日~
Originally posted by eric911 at 2007-11-14 02:33:

講聲生日快樂先﹗其實一早就想同K...
其實呢家o野真係好蝦人,
我同我女友都嘗試過... 所以之前先搞到吵大鑊要分手...
(尤其是因為我同我女友一齊住就更加容易淡...)

不過我諗其實只要有多d suprise,就應該無事。
(根據之前o既經驗領悟... )

其實我之前同其他人一樣,以為拍得耐,拍到談婚論嫁o既階段,感情就穩定...

其實呢d可能係我o地d男仔一方面o既諗法,
女仔點都係女仔,佢o地喜歡romantic,鍾意人"tum",仲好鍾意成日諗返o岩o岩一齊o個種sweet o既感覺:
所以我地應該要間唔中俾返d驚喜佢o地;
甜言蜜語就必定唔少得,仲要間唔中俾返o個種o岩o岩一齊o既sweet o既感覺佢o地,去keep住呢份感情o既新鮮...

但係切記: 驚喜&sweet呢d o野千奇唔好多,
多就變成習慣,又變o左無suprise同無聊肉麻;
變o左唔值錢同無意義!!!
好蝦人玩o架...
唉... 總之做男人就難; 做個有情趣o既男人就仲難...

但係為o左自己愛o既人,無計,
唯有學我個fd話齌:
"飲返罐紅牛,頂住個雞頭" 囉~

仲有好多o野我o地學呀,兄弟... (eg: 風度,品味,格調,幽默感... 言行舉止,學到死都未學完呀... )

努力啦~ 兄弟~

[ Last edited by kalos on 2007-11-14 at 05:16 AM ]
Originally posted by kalos at 2007-11-14 03:14:

風度,品味,格調,幽默感... 言行舉止,學到死都未學完呀...
就憑呢句,+多6~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-14 05:16:

就憑呢句,+多6~
多謝BOYDWAN兄,我都係有感而發o者...
不過都打o左差唔多3個鐘,(打中文差o麻...)
希望幫到o下d兄弟囉~  
Originally posted by AWU at 2007-11-14 04:50:
HAPPY BIRTHDAY~
嘩~ A佬大大呀!!!!
稀客呀!!!!!!!!!!!!!!!!!
估唔到A佬咁俾面小弟,特別出現~
各位,請以熱烈掌聲歡迎我今年生日o既特別神秘嘉賓~
A佬
Originally posted by kalos at 2007-11-14 03:22:

多謝BOYDWAN兄,我都係有感而發o者...
不過都打o左差唔多3個鐘,(打中文差o麻...)
希望幫到o下d兄弟囉~  
係事實呀kalos~
d人成日問點解追唔到女仔,其實自身準備足夠與否先係關鍵嘛~
係女人都想有人錫有人追,如果個男仔真係夠質素又點會拒絕呢?
所以充實自己先係上上之策呀~
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-14 04:32:

其實我講咗ga﹐不過您似乎...
我知你講咗呀~ After 豉油神兄吖o麻~
Although你個頭same with triangle, but then 我有睇名o架~
Originally posted by kalos at 2007-11-14 03:32:

嘩~ A佬大大呀!!!!
稀客呀...
神秘嘉賓? 咁要表演喇~
唔知A佬即將表演係"跳火圈"定"飲滾油"呢?

佢實叫我食炭~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-14 05:38:

係事實呀kalos~
d人成日問...
其實我個人覺得: 個男仔有質素係唔夠o架~ 仲要有持之以恆o既堅定不移o既耐力先得~
唔可以虎頭蛇尾~

所以咪要:
"飲返罐紅牛,頂住個雞頭" 囉~

[ Last edited by kalos on 2007-11-14 at 05:49 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-14 05:42:

神秘嘉賓? 咁要表演喇~
唔知A佬即將表演係"跳火圈"定"飲滾油"呢?

佢實叫我食炭~
Of course "跳火圈" 啦~
"跳火圈"型呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日係小弟牛一~ 兄弟姊妹請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。