<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kalos at 2007-11-17 08:01 PM:

我o個次之後咪扮無o野囉
...
其實.......有無咩hints可以知道個女仔對你有無Feel?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-18 09:06 PM:

no need to buy LV GUCCI la, I want to fxxk you now la~
Yes.Go Go Go
Originally posted by saronabc at 2007-11-18 09:42 PM:
lemon is goodhaha
咪落井下石啦!
我希望版友你能對樓主作出正面既支持,而唔係取笑囉
Originally posted by kalos at 2007-11-19 05:27 PM:
其實以我自己o既經驗,如果個女仔對你有Feel,最首先就係佢一見到你就會好sweet咁微笑,仲要有d害羞&奇奇怪怪咁o架,好難形容o架~ 佢仲會一係就好多o野講好似好friendly咁但又唔係真係friend o個種... 總之就奇奇怪怪咁啦~  你大個d就知o架喇~
你會真係feel 到o架~  總之唔o係好似mk d sales 放生電o個種啦...
咁難明嫁

仲要話我小朋友添
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 02:06 AM:

我夠係小朋友咯..........
我夠唔識追女仔咯........
所以我死都話唔明~
我BB仔黎添咋........
我連女仔都唔夠膽望.......
所以我真係唔明白嫁~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 09:53 AM:
我智障BB仔黎添咋........
我連乜野係女仔都唔知,個人又內向又怕醜又沉默寡言又不善辭令又唔識表達自己.......
所以我都真係唔明白嫁~
嘩!晨早流流有人陪我玩
你o係trista地頭玩,唔怕咩?

本帖隱藏的內容需要積分高於 333330 才可瀏覽

[ Last edited by 自由神 on 2007-11-21 at 10:53 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 10:28 AM:

怕咖~ 但怕都要玩咖,鬼叫我貪玩咩?

30000?! 你不set 65535 吖笨~
睇唔到咩?
Sorry.....禁得盡過頭
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 10:48 AM:

呢一版我無unlock 個分數上限咖,比返個私人空間trista 嘛~

**** Hidden message by originally poster *****
Trista真係萬千龐愛在一身
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 11:07 AM:

幾萬千龐愛都好,佢點會覺得夠吖~
好事嚟嘅,女人唔持寵生嬌,男人又點引以為豪呢?:D
點解我set333300都睇到既?

又學到野啦!
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:49 AM:

有心做,有乜做唔到?
大家...
大皇!
若遠若近的感覺真叫我朋友痛苦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。