<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kalos at 2007-11-26 01:42 AM:

咦~ 大家都係差唔多大,又係讀緊...
我並唔介意做kalos嫁!
呢個年紀仲讀緊書的確有D....
不過無壓力既,有個心向學,已經問心無愧。
Originally posted by 自由神 at 2007-11-26 11:17:

我並唔介意做kalos嫁!
呢個年紀仲讀緊書的確有D....
不過無壓力既,有個心向學,已經問心無愧。
係擔心出o黎搵工o個時好似有d怪嗟~
Originally posted by kalos at 2007-11-26 11:47 PM:

係擔心出o黎搵工o個時好似有d怪嗟~
無野好怕既!
有實力就唔怕俾人睇唔起!
Originally posted by 自由神 at 2007-11-27 17:17:

無野好怕既!
有實力就唔怕俾人睇唔起!
但係我無呢~
我讀account,你呢?
Originally posted by kalos at 2007-11-28 02:13 AM:

但係我無呢~
我讀account,你呢?
我都無嫁!讀完可能有少少呢
Me too.But I hate acc
大家好~我又黎同大家分享了
呢1個星期
同佢好似維持番之前既朋友關係咁樣
我已經聽各位巴打講
唔好心急,慢慢等待
所以都覺得時間唔算太難捱
不過我約左佢遲d出黎睇戲,佢都好爽快咁應承左
我諗佢對我都無乜抗拒掛@@

近期天氣涼了
佢本身好似幾怕凍咁
我都真係緊張佢怕佢會病
所以周不時都問下佢身子點樣

講住咁多先~有特別進展再同各位巴打絲士打交代下~
Originally posted by LMQ at 2007-11-29 11:22 PM:
呢1個星...
巴打同絲士打都會一直喺度陪伴住您ga~~ ^^
KALOS~我想問問你幾歲初戀啊??
免費就可以食0檬
我都想呀~~~~

呵呵~~~~~~~

依嫁0檬都要成幾蚊一個嫁~
Originally posted by LMQ at 2007-11-29 11:22 PM:
呢1個星...
咁依家情況點呀兄弟?好耐冇見您上黎報告咯~~~^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。