<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
不要緊吧,人生不如意事,十常八九,如果佢真係唔適合你,你就另找他人吧。
總之就唔好俾今次既經歷打擊,要振作起來。
Originally posted by kalos at 2007-11-18 12:33 AM:

sorry 呀兄弟,我星期一考試,溫...
因為琴晚真係無乜心情
所以都好快咁訓左
估唔到今晚再開返可以有咁多人支持我,仲有版主加我分,真係萬分感謝

1個1個答番你地先~

你呢篇野講得好似有d玄咁..
不過我諗我明白你既意思既
其實我自己既社交圈子都唔算大
我總覺得好難搵到1個自己合眼緣既女仔
而家遇到了,但結果攪成咁...
nevermind啦,我唔會俾自己難過的
Originally posted by 自由神 at 2007-11-18 02:04 PM:

其實.......有無咩hints可以知道個女仔對你有無Feel?
唔...我都唔識點答你
我自己認為就係你發生乜野事,佢都好緊張你咁
間唔中又會耍下小姐脾氣吊你既癮,等你覺得佢o係你心目中有價值既
大致係咁啦~
但係我而家呢個就已經做了以上既野,但係佢都俾檸檬我食...
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-18 04:44 PM:
有其他兄弟開解,我淨加分安慰下LMQ 你同慰勞下其他兄弟算喇~
咪唔開心啦,前路漫漫大把機會咖~
多謝版主大大,黎左26fun咁耐第一次加左咁多分
無問題既,我都應承得過kalos巴打會令自己好過,我希望我會做到~
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-18 05:03 PM:
我都好同意﹐LMQ版友﹐切勿氣餒呀﹐出面大把女仔啦﹐始終都會有機會!^^
而且你應該為自己有勇氣向心儀嘅女仔表白而感到驕傲﹐因為呢個需要一定嘅膽量ga~
其實果晚可能我緊張得滯
我表白得好差....可能因為咁樣佢無俾到機會我.
我而家諗番起,我都唔明點解我果陣會講得咁差
之前prepare好既野完全用唔到....
不過你講得岩既,經過今次,我諗我之後會識得點樣會表白得更好架喇~
Originally posted by -仔仔仔- at 2007-11-18 05:25 PM:
其實你有勇氣講出黎,已經係好叻嫁喇
我而家連開口既勇氣都無呀
希望你既大膽可以傳染到我喇
我無乜勇氣的..果晚我都忍左幾耐下先谷到我講出黎
我估唔到表白果一刻可以攪到我咁樣
如果你真係怕開口既
你可以嘗試用sms or msn去同佢講
不過我就認為面對面講會有誠意d,唔會覺得你玩玩下~
加油呀巴打~
Originally posted by kuru at 2007-11-18 05:56 PM:
其實你幾多歲先, 估你應該仲讀梗書,
...
小弟話大唔大話細唔細
23歲架喇...
我而家日頭要做野,夜晚都要返學
有咩吸引到佢呀...
我唔夠膽話自己靚仔,但我自問唔係樣衰的,五官端正
我性格都算平易近人的,有乜野我都可以傾到計,唔會有dead air
富裕,呢個真係唔算有乜,但起碼我自己養得掂自己,無再問過屋企人拎錢用
才華...識整電腦,鍾意睇書,平時會同朋友打波..etc,呢d算唔算才華??....
我自問我都對佢好好...出親街我都好照顧佢的...
不過你講得岩
可能我真係衰o係安全感呢3個字身上=.=
Originally posted by 155220 at 2007-11-18 07:34 PM:
不要緊吧,人生不如意事,十常八九,如果佢真係唔適合你,你就另找他人吧。
總之就唔好俾今次既經歷打擊,要振作起來。
暫時心目中佢係最好的<--對我來說
我都唔知要幾時先可以搵到1個跟而家呢個一樣合眼緣的
可能我自己比較悲觀啦
anyway,我都應承你我會振作起來的
Originally posted by lywv5 at 2007-11-18 18:12:
BUY LV GUCCI LA
then u can fxxk her~
no need to buy LV GUCCI la, I want to fxxk you now la~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-18 09:06 PM:

no need to buy LV GUCCI la, I want to fxxk you now la~
Yes.Go Go Go
Originally posted by LMQ at 2007-11-17 08:14 PM:

見到你咁講真係羨慕
其實我真係...
其實我又覺得你未必冇機會,只要人佢還未有男朋友,你的機會仍在呀﹗你的優勢是,如果佢想拍拖,你又是她選擇之內我話,佢無用再觀察一個初相識的男仔,因為佢有把握可控制到你(女人心態,真事黎架)。但你要努力在佢身邊出現,不要被拒絕後就遠離她,因為會俾佢感覺你冇風度。你還有短期內不可再向她表白,記得忍耐一下,等時機成熟才再表白﹗幾時時機成熟?唔使驚,到時你自自然然就會感覺到,感情就是這樣奇怪的﹗
lemon is goodhaha
Originally posted by saronabc at 2007-11-18 09:42 PM:
lemon is goodhaha
咪落井下石啦!
我希望版友你能對樓主作出正面既支持,而唔係取笑囉
鼓起勇气在去吃一次。不要怕失败
Originally posted by LMQ at 2007-11-17 07:18 PM:
純發洩....

昨晚鼓起勇氣同1個心儀...
愛情無分對與錯,值得與不值得,
只有真心與不真心,愛與不愛。
那你只需要回答?你還愛她嗎?
時間...往往...就在剎那間流走
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。