<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 10:28 AM:

怕咖~ 但怕都要玩咖,鬼叫我貪玩咩?

30000?! 你不set 65535 吖笨~
睇唔到咩?
Sorry.....禁得盡過頭
Originally posted by 自由神 at 2007-11-21 10:29:

睇唔到咩?
Sorry.....禁得盡過頭
呢一版我無unlock 個分數上限咖,比返個私人空間trista 嘛~

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 10:48 AM:

呢一版我無unlock 個分數上限咖,比返個私人空間trista 嘛~

**** Hidden message by originally poster *****
Trista真係萬千龐愛在一身
Originally posted by 自由神 at 2007-11-21 10:54:

Trista真係萬千龐愛在一身
幾萬千龐愛都好,佢點會覺得夠吖~
好事嚟嘅,女人唔持寵生嬌,男人又點引以為豪呢?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 11:07 AM:

幾萬千龐愛都好,佢點會覺得夠吖~
好事嚟嘅,女人唔持寵生嬌,男人又點引以為豪呢?:D
點解我set333300都睇到既?

又學到野啦!
U have already done very well - at least u hv been brave enough to tell her how u feel!

Don't feel too bad.  I'm sure u will meet someone else u like.  Also remember you're still friends!
Originally posted by 自由神 at 2007-11-21 11:15:

點解我set333300都睇到既?

又學到野啦!
頭先你得一個3 字之嘛~

有本事可以令一個女人對住自己持寵生嬌並唔係一件易事,如果個男人質素唔夠愛錫不足,個女人又點會有寄望?所以能夠令自己個女人對住自己持寵生嬌,真係應該自豪咖~

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-11-21 at 11:27 AM ]
如果你真係愛呢個女仔...千萬唔好放棄!!!
用誠意打動佢!!俾心機証明俾佢睇...你真係愛佢ar!!!
加油~~~~~~~~
歐冠16強你睇好邊隊捧盃??http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105037&sid=YIyY5N
你呢D好似係“習慣性”喜歡人 。。。你同條女識佐咁耐又傾得埋。。。好FRIEND添。。。加上近排開始覺得寂寞(都23歲LOR) 。。。好自然會對條女有好感。。。因為“你覺得”條女適合你。。。“覺得”自己係最適合照顧她。。。

你既情況又幾合情合理。。。

但女人係好講 FEEL 既動物﹐同你傾得埋並不代表喜歡你 (女性角度係成立架)

但有時女人因為“習慣性”有你陪伴﹐會FEEL唔到你。。

加油努力吧﹗﹗

** 如果無辦法讓她FEEL到你﹐放棄啦﹗**
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 11:26 AM:

頭先你得一個3 字之嘛~:confu...
....................................................

衰佬吖搞到我超級唔好意思呀…………
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。