<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-21 22:25:

....................................................

衰佬吖搞到我超級唔好意思呀…………
有乜唔好意思? 您的而且確係EF上下公認嘅寶貝女版主吖嘛~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 11:26 AM:

頭先你得一個3 字之嘛~:confu...
但好多女仔都成日叫我做野嫁波
咁算唔算持寵生惡啊
好感動………… 難得呢個post有咁多咁積極嘅迴響﹐互相分享﹑互相激勵﹐呢個就係戀愛板一直想做嘅嘢……………
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:06 AM:

有乜唔好意思? 您的而且確係EF上下公認嘅寶貝女版主吖嘛~
........................

本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-22 00:28:

但好多女仔都成日叫我做野嫁波
咁算唔算持寵生惡啊
你呢d 叫蠢呀~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:41 AM:

你呢d 叫蠢呀~~~
蠢人都會有人愛掛
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-22 00:30:
好感動………… 難得呢個post有咁多咁積極嘅迴響﹐互相分享﹑互相激勵﹐呢個就係戀愛板一直想做嘅嘢……………
有心做,有乜做唔到?
大家都開始明白,新一代嘅EF係集合大家力量去互相扶持,無分大小無分彼此;所有會員都係管理層,有份參與一切:因為呢度係我地屋企嘛~
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-22 00:36:

........................

**** Hidden message by originally poster *****
我邊夠分喎呀版主大帝~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:49 AM:

有心做,有乜做唔到?
大家...
大皇!
若遠若近的感覺真叫我朋友痛苦
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-22 00:44:

蠢人都會有人愛掛
咁我又唔擔心仔仔你無人愛喎~
至怕你咁博愛第日難取捨咋~
不過唔駛慌,有大姨媽教路,十個八個都handle 到....
雖然我明知你實話唔好~ 
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。