<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
食一次檸檬唔駛驚既..
Originally posted by LMQ at 2007-11-17 22:52:

哈哈...唔緊要啦..
佢要玩野咪由佢囉
呢d野傷害我唔到的
多謝你開解我就真
sorry 呀兄弟,我星期一考試,溫緊書,所以遲o左reply~
but then~ 咦,點解頭先我打o個個post無o左o既?
唯有再打多次啦~

其實開解到你我都好開心~
仲有呀,其實你唔洗羨慕任何人o架~ (覆post#8)

我希望你可以領悟一樣o野:

就係o係呢個世界,無人真係可以永遠同佢最愛o既人一齊;
多數都係同無咁愛o既人一齊;
因為呢個係世界o既rule ---

feel 呢樣o野係講2個人o既感覺,
無得一個人話事,
仲要o岩timing~
好難o架~

所以你唔好唔開心/放唔低,
領悟之後就留返d精神去搵其他好女仔啦~
Originally posted by kalos at 2007-11-17 08:01 PM:

我o個次之後咪扮無o野囉
...
其實.......有無咩hints可以知道個女仔對你有無Feel?
Originally posted by kalos at 2007-11-17 20:46:

DEAL 你個頭呀!!!
個Bro咁,你仲死o係度Bull Shit,你有無理o下人o地o既感覺?

佢再過份d 就我 DEAL 佢咖喇~
Originally posted by LMQ at 2007-11-17 20:52:

哈哈...唔緊要啦..
佢要玩野咪由佢囉
呢d野傷害我唔到的
多謝你開解我就真
有其他兄弟開解,我淨加分安慰下LMQ 你同慰勞下其他兄弟算喇~
咪唔開心啦,前路漫漫大把機會咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-18 04:44 PM:

有其他兄弟開解,我淨加分安慰下LMQ 你同慰勞下其他兄弟算喇~
咪唔開心啦,前路漫漫大把機會咖~
我都好同意﹐LMQ版友﹐切勿氣餒呀﹐出面大把女仔啦﹐始終都會有機會!^^

而且你應該為自己有勇氣向心儀嘅女仔表白而感到驕傲﹐因為呢個需要一定嘅膽量ga~
Originally posted by kalos at 2007-11-18 12:33 AM:

sorry 呀兄弟,我星期一考試,溫...
其實你有勇氣講出黎,已經係好叻嫁喇
我而家連開口既勇氣都無呀
希望你既大膽可以傳染到我喇
其實你幾多歲先, 估你應該仲讀梗書,
女仔通常都想個男仔有安全感,
你有冇檢討自己有咩吸引力令個女仔鐘意你?
靚仔? 性格開朗? 富裕? 才華?
如果只係話對佢好係唔夠架,
一相情願咁比較難囉~
BUY LV GUCCI LA
then u can fxxk her~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。