<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gigg11 at 2007-11-19 01:26 AM:

多謝晒版主~
其實我都係因為唔開心...
多謝你分享你既case俾我聽
其實你好過我好多了
起碼會有女仔主動鍾意你
證明你有一定既價值o係度
我明白搵1個自己鍾意既人係好難
但亦明白搵1個鍾意自己既人會更加難
如果放手對成件事有幫助的,我會去做
巴打都係
勉強無幸福,共勉之~~

to BOYDWAN版主大大
呢個post你加左我好多分了~~
我已經心足,真係好多謝
唔好再加我分喇,再加落去就會俾人話unfair架喇~~哈哈
Originally posted by LMQ at 2007-11-19 16:26:

多謝你分享你既case俾我聽
其實...
嘩~ 無見一日就咁多人覆,希望兄弟你感覺到我o地o既溫暖,千祁唔好沉淪呀~
記住feel 係講 timing o架,佢要o黎就會神推鬼x咁出現,佢唔o黎,你點搞都無行... 慢慢你就明o架喇~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-18 16:04:

其實.......有無咩hints可以知道個女仔對你有無Feel?
其實以我自己o既經驗,如果個女仔對你有Feel,最首先就係佢一見到你就會好sweet咁微笑,仲要有d害羞&奇奇怪怪咁o架,好難形容o架~ 佢仲會一係就好多o野講好似好friendly咁但又唔係真係friend o個種... 總之就奇奇怪怪咁啦~ 你大個d就知o架喇~
你會真係feel 到o架~ 總之唔o係好似mk d sales 放生電o個種啦...
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-18 18:41:

佢再過份d 就我 DEAL 佢咖喇~
多謝你將d壞人繩之以法~
Originally posted by lywv5 at 2007-11-18 20:12:
BUY LV GUCCI LA
then u can fxxk her~
你估叫雞呀?! 唔係人人都好似你咁膚淺o架
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-18 23:06:

no need to buy LV GUCCI la, I want to fxxk you now la~
Please do it hard, as hard as can be~ Like this >
Originally posted by saronabc at 2007-11-18 23:42:
lemon is goodhaha
Then you take your time la~ Spend your whole dxmn life to take it lor~
Congrat you son of a bxtxh~
Originally posted by 時剎 at 2007-11-19 00:41:

愛情無分對與錯,值得與不值得,
只有真心與不真心,愛與不愛。
那你只需要回答?你還愛她嗎?
你係o岩,但係大前提係唔影響到人就ok囉~
Originally posted by trunks at 2007-11-19 01:47:
不如試下比d時間大家啦, 佢咁同你講即係重係朋友, 做住朋友先囉, 搵多d friend多d一齊玩, 如果過一排都係放唔低, 再表白多一次啦...., 祝早日成功
呢位兄弟講得都好o岩~ 咁樣你應該唔洗咁辛苦先~ 暫時頂住個雞頭先,再等時間過去令自己淡囉...
Originally posted by gigg11 at 2007-11-19 02:32:
承接上一個POST~
少左同0個個女仔見...
好欣賞你呀兄弟~ 你唔會因為自己而破壞人~ 希望你都可以快d搵到你愛佢,佢又愛你o既人啦~
Originally posted by gigg11 at 2007-11-19 03:26:

多謝晒版主~
其實我都係因為唔開心...
咦~ 原來你到開始覺悟喇~ 世事就係咁; 無得勉強,只有無可奈何o地接受.... 唉...
Originally posted by kalos at 2007-11-19 05:27 PM:
其實以我自己o既經驗,如果個女仔對你有Feel,最首先就係佢一見到你就會好sweet咁微笑,仲要有d害羞&奇奇怪怪咁o架,好難形容o架~ 佢仲會一係就好多o野講好似好friendly咁但又唔係真係friend o個種... 總之就奇奇怪怪咁啦~  你大個d就知o架喇~
你會真係feel 到o架~  總之唔o係好似mk d sales 放生電o個種啦...
咁難明嫁

仲要話我小朋友添
Originally posted by LMQ at 2007-11-19 14:26:

to BOYDWAN版主大大
呢個post你加左我好多分了~~
我已經心足,真係好多謝
唔好再加我分喇,再加落去就會俾人話unfair架喇~~哈哈
放心啦~ 絕對fair 咖~
咁有氣氛,大家交流嘅訊息又咁正面,唔加就真係唔fair 喇~
連我地個EF領導人-------admin 都講明,要好好鼓勵一班有heart 嘅版友令大家傾得開心,講得盡興;相信其他版友都會好讚成我加分比你同大家咖~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-19 23:11:

咁難明嫁

仲要話我小朋友添
我夠係小朋友咯..........
我夠唔識追女仔咯........
所以我死都話唔明~
有開口點都好過冇開口...
我就是了... 現在心中空餘憾...此憾綿綿無絕期....
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 02:06 AM:

我夠係小朋友咯..........
我夠唔識追女仔咯........
所以我死都話唔明~
我BB仔黎添咋........
我連女仔都唔夠膽望.......
所以我真係唔明白嫁~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-21 09:19:

我BB仔黎添咋........
我連女仔都唔夠膽望.......
所以我真係唔明白嫁~
我智障BB仔黎添咋........
我連乜野係女仔都唔知,個人又內向又怕醜又沉默寡言又不善辭令又唔識表達自己.......
所以我都真係唔明白嫁~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 09:53 AM:
我智障BB仔黎添咋........
我連乜野係女仔都唔知,個人又內向又怕醜又沉默寡言又不善辭令又唔識表達自己.......
所以我都真係唔明白嫁~
嘩!晨早流流有人陪我玩
你o係trista地頭玩,唔怕咩?

本帖隱藏的內容需要積分高於 333330 才可瀏覽

[ Last edited by 自由神 on 2007-11-21 at 10:53 AM ]
Originally posted by 自由神 at 2007-11-21 10:21:

嘩!晨早流流有人陪我玩
你o係trista地頭玩,唔怕咩?

**** Hidden message by originally poster *****
怕咖~ 但怕都要玩咖,鬼叫我貪玩咩?

30000?! 你不set 65535 吖笨~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。