<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:51 AM:

我邊夠分喎呀版主大帝~

本帖隱藏的內容需要積分高於 17000 才可瀏覽
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:54 AM:

咁我又唔擔心仔仔你無人愛喎~...
我好專一嫁
只要愛上一個,就唔容易愛上第二個(只有對愛情會令我比較認真)
Originally posted by 自由神 at 2007-11-22 00:52:

大皇!
若遠若近的感覺真叫我朋友痛苦
有意外?
愛情初期梗係若即若離若遠若近咖啦,無試過甜酸苦辣嘅愛情就唔會令人回味咖喇~
如果你朋友有問題,不妨講出嚟,等大家一齊幫手啦~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-22 00:56:

**** Hidden message by originally poster *****

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-11-22 at 01:07 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 01:05 AM:

**** Hidden message by originally poster *****
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:59 AM:

有意外?
愛情初...
無意外....
只係大家坐埋一齊既感覺,卻遠過大家分開果陣
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-22 00:57:

我好專一嫁
只要愛上一個,就唔容易愛上第二個(只有對愛情會令我比較認真)
知喇知喇情聖~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 01:09 AM:

知喇知喇情聖~
你唔知架啦,性皇
Originally posted by 自由神 at 2007-11-22 01:08:

無意外....
只係大家坐埋一齊既感覺,卻遠過大家分開果陣
係咪個男仔唔夠自信"營"住咋?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-22 12:51 AM:

我邊夠分喎呀版主大帝~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-22 12:56 AM:

咁我諗我要巡警大人傳一傳話啦………

小妹近日瘋狂沉浸於交響情人夢中﹐ 去洗白白先~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。