<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖

表白食檸檬了

純發洩....

昨晚鼓起勇氣同1個心儀很久的女仔表白(識左佢都有差不多3~4年)
可能表白果陣時我好緊張
令到我講得唔夠好
但結果換黎只係1種開玩笑式的拒絕
仲要俾佢兜口兜面話"要你食檸檬添~"
個心到今日都仲係拿住拿住
而家做乜野都提唔起勁...
唔好咁啦
時間沖淡一切
你要為自己勇於嘗試而開心
要為自己今次失敗而努力搵下一個
其實咁o既情況我都試過~ 有時就係識o左太耐先出事~
因為太fd,佢會覺得你係fd,唔會hurt到你,所以開玩笑式咁拒絕都無所為~ >_<!!!
Originally posted by chong2002 at 2007-11-17 07:40 PM:
唔好咁啦
時間沖淡一切
你要為自己勇於嘗試而開心
要為自己今次失敗而努力搵下一個
我認同你講法的
但我無諗過今次會衰得咁切底
我自問唔係咁容易去喜歡一個人...
過了這次,都唔知幾時先再有機會了
Originally posted by kalos at 2007-11-17 07:43 PM:
其實咁o既情況我都試過~ 有時就係識o左太耐先出事~
因為太fd,佢會覺得你係fd,唔會hurt到你,所以開玩笑式咁拒絕都無所為~ >_<!!!
唉......原來係咁..
咁巴打你果陣係點樣處理呢件事??
我而家真係唔知做乜好
Originally posted by LMQ at 2007-11-17 21:46:

唉......原來係咁..
咁巴打你果陣係點樣處理呢件事??
我而家真係唔知做乜好
我o個次之後咪扮無o野囉
再之後咪搵o左而家哩個囉~

其實明知無行就點都要放手,講真,就算再等都無用,因為無感覺嘛~
女仔好講feel o架~
快d搵過第2個罷啦~
唔好為o左佢而錯過身邊其他好女仔呀~
希望你可以明白啦~

[ Last edited by kalos on 2007-11-17 at 10:09 PM ]
good deal
Originally posted by kalos at 2007-11-17 08:01 PM:

我o個次之後咪扮無o野囉
...
見到你咁講真係羨慕
其實我真係唔想咁快放棄,或者我仍然期望佢會回心轉意(不過我都知道呢個或然率仲低過0)..
要放得低一個人真係唔容易,由其佢已經o係你心中佔有一定既份量
不過我盡量試下啦,或者真係會有好女仔俾我遇到
Originally posted by saronabc at 2007-11-17 22:14:
good deal
扣分準則:
——發表與本版無相關之主題
——作出令人反感之言論或蓄意攻擊他人
——粗言污語
——惡意洗版
——騷擾女會員或發表三級言論

從2006年11月8日起﹐另加扣分準則第六條:
若有會員連續作出過份簡短而無意義的回覆﹐每個回覆扣分並刪除。 by trista_cheong

DEAL 你個頭呀!!!
個Bro咁,你仲死o係度Bull Shit,你有無理o下人o地o既感覺?
Originally posted by kalos at 2007-11-17 08:46 PM:

扣分準則:
——發表與本版無相關...
哈哈...唔緊要啦..
佢要玩野咪由佢囉
呢d野傷害我唔到的
多謝你開解我就真
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。