<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-22 00:57:

我好專一嫁
只要愛上一個,就唔容易愛上第二個(只有對愛情會令我比較認真)
知喇知喇情聖~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-22 01:08:

無意外....
只係大家坐埋一齊既感覺,卻遠過大家分開果陣
係咪個男仔唔夠自信"營"住咋?
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-22 01:11:

你唔知架啦,性皇
我不嬲都話我唔識追女仔,又何來性皇呢?
唔信你問下trista 吖~
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-22 01:21:

咁我諗我要巡警大人傳...
蝦.............您咁都懶~
Originally posted by 自由神 at 2007-11-22 01:22:

唔知呀........可能掛。自信,我個朋友一向都無咩嫁............
唔係話要好有自信,而係一定唔可以自卑去自己誤導自己!
愛一個女人,錫一個女人,只要係真心誠意,對男人自己而言係一份無上光榮!
因為男人欣賞女人,珍惜女人!
試問男人於心無愧去愛人,又點會挺唔起胸膛?
佢有愛,就已經可以擁有自信~
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-22 01:23:

我都係,大皇教我做男人對個個都係要專一咖!
死仔咁嚟跣我~~
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-22 01:24:

果然係一代宗師
哇.............咁都有位入..............
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-22 01:25:

我知呀!我超級同意Boyd 豬係一個連乜野係女仔都唔知,個人又內向又怕醜又沉默寡言又不善辭令又唔識表達自己嘅自閉仔仔~~~
好彩有呀女版主還我清白~
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-22 01:26:

有冇腥既愛情咖??
你同個女仔食完魚生然後打車輪物腥咯~
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-22 01:28:

我唔知 Boyd 公豬知唔知…… 不過你唔好話俾人知………

衰佬我好掛住您呀!!!!!!!!
係~係~
收到喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 表白食檸檬了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。