<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖
盲目話英格蘭球迷死硬派實有大把人既人點識分開「支持」同「盲目」喎……
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-23 00:02:
呢條友100%係...
無人話唔比你玩, 不過已經玩得太多...
而且愈玩愈出, 已經擺明你係度"玩野"

大魚好似只係出個post同大家分享感受,佢都冇再回帖攪攪震
你居然話佢玩野,你o個D係咩野point啊
唔該唔好扮大支野啦
Originally posted by 巨根 at 2007-11-23 08:14 PM:
盲目話英格蘭球迷死硬派實有大把人既人點識分開「支持」同「盲目」喎……
哈!!
成熟啲啦你!!
以他人既結論來胡扯而不計著他人既論點...
反影你好細路仔思想!
Originally posted by brightlee at 2007-11-23 12:00 PM:
cool down please everyone
早知唔開post, 我都知挑戰親英格蘭(或曼聯)既權威, 都係惹火, 實俾人圍.

查實我都係半個英格蘭迷, 同時又欣賞好多其他球隊, 唔知點解, 唔鍾意死硬只撐一隊, 足球之所以過癮正在於各國打出唔同風格, 你話少左巴西, 英格蘭, 荷蘭是但一種風格, 都係全體球迷的損失.

邊有人要邊個認契弟?要認屎波?一黎就辣火頭,將一個幾好既話題帶左去啲無謂爭執,好似唔係咁好.

計大賽往績,呢幾十年, 係幾十年, 唔係幾年, 英格蘭的確唔及歐洲列強, 呢個係事實, 所以就係好的論據, 愈係英迷愈應該諗下. 唔同意呢個論據, 就拿出其他事實, 說明英格蘭雖然大賽成績不濟, 但仍然是歐洲最頂尖...  無問題格, 西班牙在大賽成績夠差啦, 一樣唔代表佢地係二流球隊... 咁樣討論會唔會好啲...  唔好一言不合就話人盲目,貧乏,乜乜乜.

[ Last edited by shehboy on 2007-11-24 at 12:21 AM ]
都冇得睇開, 輸左成副身家, 嗚~
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-23 12:20 PM:

其實我唔係特登串佢地既, 不過見...
"睇開啲 " 係有加" " 架, 第一句已經註釋左, 係擴闊啲眼界既意思.

話大部份英格蘭球迷唔覺得失落, 反而好興奮, 我真係好懷疑. 起碼我唔係, 睇到呢度好多人都唔係. 我地唔妥老麥, 唔代表想隊波要同佢陪葬, 如果再黎一個更差的教頭, 你是否會看見他令英格蘭出唔到下屆世界盃被炒而開心 ? 始終英格蘭而家前中後都有黃金一代既球員, 少左一次睇佢地响國際大賽同其他強手過招既機會, 係球迷都會可惜同失落.
Originally posted by shehboy at 2007-11-23 11:54 PM:

早知唔開post, 我都知挑戰親英格...
sorry, 有可能你開個post唔係咁意思, 但一定會變成咁係事實,
因為香港太多呢類怪人, 講得多間接影響埋你呢類無咩特定喜好既球迷...

好簡單以你為例, 你提出英格蘭fans應該舉出d實例黎証明佢地交唔到成績,
都仲有世界頂尖球隊, 但其實英軍fans, 好似無咩人會講英格蘭係世界no.1
根本個成績有眼你睇, 就係唔好...

佢地最多係話....
1.隊波往往係欠運(英格蘭應該係世界上12碼出局最多既球隊)
2.隊波心理質素差, 發揮唔到(英格蘭有一隻手都數唔晒既反輸事例)
3.無好領隊帶(麥卡倫之荒唐有眼睇)

我好似無咩聽過, 英軍fans出黎話,
我地係輸左, 但我地先係no.1, or 英格蘭果d先係波, 你地唔係...

我唔明點解fans捧番自己隊波都會有問題, 支持球隊一定要佢地有成績打好波?
呢d係香港式球迷, 跟紅頂白, 所以香港永遠唔明李斯特城輸足一季降班,
但d球迷仲會全場起身拍掌係咩原因...

就算係盲目, d指責英軍fans既朋友們, 關你地屁事?
就算係講客觀, d指責英軍fans既朋友們, 又提過d咩有point既論點出黎?
如果講野有point, 又點會怕比人話"足球知識貧乏"?

我好樂意同d指責英軍fans既朋友們討論, 但永遠無point亂 up d自以為係理論既野...
唔係唔比你唔鐘意英格蘭同佢d fans, 但唔該唔好試圖用d"貧乏既足球知識"去講服我...

不如學愛華頓球迷遇見利物浦球員咁, 一見就送一隻中指, 咁仲好...
唔同你講咁多理論, 因為 "natural born to hate you"...
Originally posted by shehboy at 2007-11-24 12:17 AM:

"睇開啲 " 係有加"...
你認為佢果班好彩2比2出到線, 入到決賽會打到"脫胎換骨"比你睇?
你認為佢咁玩法會可以小組出到線?

可以你咁耐都只係一個"半邊人", 當你睇到一隊本來充滿passion既球隊,
變成11隻庵春係場上打龜縮, 你會以為睇緊你唔鐘意既 italy..

當你睇左一個戰術足足7 8年, 你係要求變定係想次次好彩先贏到?
即係曼聯阿仙奴巴塞唔再去攻打龜縮, ac國米唔同你打戰術一味死去,
d fans仲鐘唔鐘意? 我就係差d唔認得果隊係england...

同一問題, 你可以問下...

利物浦迷見到侯利亞被炒魷, 皇馬迷見到卡比路被炒魷,

佢地開心多, 定失望多?
我唔相信有人鐘意睇, 明知會輸, 明知會贏唔到錦標既比賽...
如果英軍再多幾個麥卡倫呢d白痴教頭真係唔得你死!!!!
Originally posted by HansChan at 2007-11-23 09:02 PM:

哈!!
成熟啲啦你!!
以他人既結論來胡扯而不計著他人既論點...
反影你好細路仔思想!
唔夠人講之後, 除左叫人成熟d, 你仲會識講咩? 真係成熟d啦你...

唔係唔比你攪對抗, 但唔該up d有sense既野....

80年代成個意甲都係外緩wor, 唔通意大利又係"二流球隊"?
而家西甲d外緩好似唔會少得過英超wor, 咁西班牙又係第幾流呀?

球員質素屎, 所以無外緩? 請問你而家意大利德國有幾多人係外面搵緊食?
意大利8 90年代出到去搵食既人, 加埋唔知一對手數唔數得完呢?

知唔知點解人地咁多好波之人都無人出去搵食呀...
唔該你攪清楚成個"足球生態"先同我講啦...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。