<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2007-11-22 11:03 PM:
大家睇到希臘, 土耳其, 羅馬尼亞, 瑞...
如果俄羅斯係响其他組出線, 而英格蘭係俾葡萄牙同瑞典淘汰, 咁又會有人話: 英格蘭抽簽不利, 俄羅斯呢啲咁既球隊都出到線, 英格蘭要與葡萄牙同瑞典呢啲一級勁旅同組真係冇運, 如果對俄羅斯一定晨早出左線. 哈 !

[ Last edited by shehboy on 2007-11-24 at 12:52 AM ]
個陣一出都有問題啦

1. 我唔覺得祖高爾狀態好
2. 碧咸可以以正選落場, 未段先用胡禮菲立斯啦
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-23 08:47 PM:

無人話唔比你玩, 不...
我估有個腦既仲識分咩係"玩"咩係"感受"既,

我無大支野, 無話唔比你玩呀, 你咁鐘意同佢癲,
又覺得佢咁"真", 咪同佢繼續玩lor, 有自由!!

只係我認為咁玩得太多, 並不有趣....
之前d比賽, 好多朋友已經講...
我想單講果晚對克軍果一場....

第一, 唔應該出卡臣...

因為佢從未係大賽中出過場, 可況係關係生死, 一場不可輸既比賽...
而且當日係佢前面既4位人兄, 列史葛, 米卡李察士同布列治3個,
加埋代表國家隊上陣次數, 一對手都數得晒...

就算連蘇甘保, 都已經成年幾兩年未踢過國家隊...
係4個後防可以無咩經驗同默契之時, 我認為出經驗較多既占士比較合理,

而且占士同甘保仲係隊友, 默契一定唔成問題...
仲有一好處, 係此子無咩壓力, 因為從來無人會寄望於佢, 所以佢發揮應會更好..

第二, 唔應該搵列史葛拍甘保

明知克軍有幾件快馬, 仲出兩件傳統英式"轉身慢"既中堅,
列史葛係俄羅斯一仗已經"領野", 麥生仲唔識死搵佢拍老左慢左既甘保...

個人覺得當日, 應將李察士移去中路, 右面搵布朗或菲立仔代勞,
反正果晚和都可以, 根本唔洗右閘強助攻, 就算要, 前兩者助攻都唔太差

第三, 唔應該出布列治

bbc sport 係賽後, 網友比布列治既分數只得兩點幾分,
盲既都睇到佢狀態嚴重不足, 唔明白有巴里, 疏利, 菲立仔同列史葛可以打都唔用..
偏偏用個缺陣多時既布列治.....

第四, 唔應該出林柏特

雙特係麥於倫一個永遠解決唔到既問題, 就算有巴里或夏格維斯係後面,
佢兩個仍然係分工唔清, 無默契同化學作用...
用一個451陣去就雙特, 似乎唔係一個明智做法,
個人覺得應該打番442, 林柏特後備, 又或打451, 但抽起雙特其中一人...

第五, 唔應該唔出碧咸

好多英國傳媒都炮轟, 點解有高治做柱躉, 但唔出一個傳中手...
swp或連農, 都明顯無碧咸果腳長傳, 無人傳中, 一個柱躉要黎做咩?
becks2比2果球助攻, 就顯出有高治而唔出becks, 係一個白痴既決定...

第六, 唔應該收起巴里

我明白落後係要進攻, 但收起一個英軍唯一既掃蕩手, 而繼續用隱形既林柏特,
當比克軍係禁區頂輕鬆射入3比2果時, 相信麥卡倫會相當後悔收起巴里...

我已經唔講佢地果種自殺式既龜縮打法, 就當佢地一貫沉悶波,
如果唔係犯下以上6點, 我唔相信主場要輸到3球....

[ Last edited by amigofans on 2007-11-24 at 02:05 AM ]
講黎講去都係領隊排錯陣,用錯人係主要出局原因.由門將欠缺經驗,到雙中堅轉身超慢...雙特毫無火花...收起碧咸等於高治形同虛切...總結:麥卡倫,返屋企飲奶啦!!
佢都痴痴地,搵個9唔搭8嘅人去守龍,唔輸5球已經偷笑
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-24 01:44 AM:
佢都痴痴地,搵個9唔搭8嘅人去守龍,唔輸5球已經偷笑
我反而想問又累你"輸幾多"?
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-24 01:50:

我反而想問又累你"輸幾多"?
5分咯
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-24 01:57 AM:

5分咯
咁就抵你啦...

11隻庵春再加條痴線佬...
買0.5分都覺得多....
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-24 02:02:

咁就抵你啦...

11隻庵春再加條痴線佬...
買0.5分都覺得多....
我買之前冇睇佢地出咩野人腳啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。