<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖

英格蘭及麥卡倫專用討論區

版主留言!

歡迎各位版友在此發表任何關於英格蘭歐國杯出局以及對麥卡倫落台既意見!

另外以後有關以上言論既貼大部份都會移入黎!
其他較有討論性同實用性既貼就可以保留外面!

一切合併入黎既貼由版主決定!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

英軍出局,本來都冇乜心情開post,但唯一想講係自己不幸言中,之前在這裡講過,個天可能要玩謝麥記,先讓以軍贏俄軍,等麥記以為逃過一難,之後再親手輸俾克軍,等佢冇籍口話死在以軍手上﹗唉......

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=167682&fpage=1

[ Last edited by kakeidevil on 2007-11-24 at 01:04 PM ]
咁樣出局就真係無話可說...

英格蘭及麥卡倫專用討論區

等 Joe Cole 仲請 Ben Haim 全家去旅行 , 多謝佢上次 win Russia .
點知轉頭比麥卡倫呢條粉皮亂出人搞到輸波出局 .....
最大傷害係 Joe Cole 至真 , 睇黎佢可以同 Ben Haim 一齊去 .
最大得益係阿布 , 唔駛出錢 , 自己國家都出線 .

麥卡倫用人真係亂黎 ,
上半場 , Beckham 都唔用 , 用胡禮仔 ,
真係越講越慶

[ Last edited by kakeidevil on 2007-11-24 at 01:54 AM ]
大家估下麥卡倫既下場會點?
1.被炒
2.引疚辭職
3.雙方同意解約
4.當無事發生
There are too many posts about England currently.....
Please don't continue posting them, or else here will exist only posts about England.....

You can reply in other similar posts, it is highly recommend.

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-11-22 at 06:34 AM ]

我好開心

雖然捧左英格蘭21年
不過俾麥瓜撚條廢柴碌下碌下咁入左決賽周打三場分組賽出局既話
不如早少少出局等英格蘭足總班豬咁蠢重新考慮下會唔會炒條廢柴好過啦

講返今場波
主場出擊打乜鬼野451丫
仲要落雨大爛地搵胡禮菲臘斯出去扭波快放真係唔用腦諗野
上半場最後要佢去同對手d後衛頂波
講笑咩

又以為克羅地亞輸完俾格魯吉亞會再放水
事先張揚放棄碧咸廢時碧咸又功高蓋主呢d小人心態再一次成為輸家
最後咪又係靠碧咸一個靚傳中幫球隊追平
唔係話一早出碧咸既話可以改寫戰局
但佢既傳中球始終係呢隊無乜攻擊力既英格蘭國家隊最有效既搵入球方法
為左展示權力而害左球隊
呢個領隊去死吧
NO BAD WORDS ALLOW IN HERE

I know you are frustrated, but the board rules don't allow this\

[ Last edited by brightlee on 2007-11-22 at 08:48 AM ]
There are too many posts about England .....

Please reply in other similar posts, but don't continue posting them..

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-11-22 at 07:01 AM ]
Originally posted by wcchan886 at 2007-11-22 08:28:
大家估下麥卡倫既下場會點?
1.被炒
2.引疚辭職
3.雙方同意解約
4.當無事發生
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
其實依個唔係大家想睇倒o既結果咩?
仲咩咁多人唔開心o既

冇失敗又點會有成功
我仲記得o個時幾想車仔輸波炒領隊, 但又俾佢帶番起隊波;
今次england出局, 希望睇倒我想睇o既野
England out 未必唔係好事。 起馬英足總可以省點解過去10多年都做唔到好成果。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。