<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by peikasiu at 2007-11-23 12:22 PM:

very true......
咪最多3場波...咁打法,會出到線先神奇...
其實英格蘭既人腳
算唔算係世界一級既球員?
係又好, 唔係又好
但係陣中國腳大部份o係球會都唔係必然正選
冇比賽實戰經驗
俾你幾勁都冇用

唔好賴晒McClaren一個, 要賴就賴晒英超球會既領隊,
唔重用本土球員

suggestion:
我覺得如果班英格蘭國腳可以o係唔同國家既聯賽踢
國家隊既表現, 應該會進步好多
而家睇一場英超, 都唔知得幾多個英格蘭人
我諗英超係時候學下其他聯賽, 要定返d條例
規定每隊波最少要有幾多個英格蘭人~~
Originally posted by goodtime at 2007-11-23 02:05 PM:
陣中國腳大部份o係球會都唔係必然正選
會唔會係一種錯覺呢?

加利仔,里奧,夏格維斯,朗尼,泰利,林柏特,艾殊利高爾,
謝拉特,奧雲,羅賓遜,占士,列史葛,卡臣, 唐寧, 米卡李察士
都各自係佢地所屬球會既必然正選, 23人一個大軍中個有15人,
已經超過係一半...你果"大半"唔係必然正選係點計出黎?

而其餘既, 如卡域克, 祖高爾, 胡禮菲立斯,aj等等, 一季都有超過3分2既上陣機會...

無錯英格蘭都開始有d類似你既聲音, 但佢地係出於英國人既"保護主義"
英超四強中除左阿仙奴, 都好重用英格蘭既球員, 阿仙奴亦唔係唔用英國人,
只係佢地失敗個案太多, 攪到佢地再買英藉新秀都更小心...

至於一眾年青新手, 係維拉, 熱刺, 曼城等等球會都搵到上陣機會...
根本唔存在"不獲重用"既問題...

但問題事實上係出左黎, 英超愈來愈多外緩, 你所講既絕對有可能適用於未來...

但呢一刻既麥卡倫, 似乎無咩理由話無球員係手,
尤其係佢地各自番到球會有好高水準既表現之時...

英軍出局最大原因

可能有部份人應該認為雙特唔應同時出場..
呢點我有點保留...因為451戰術雙特可以有遠射...
但係缺點係巴利拍謝拉特係之前2場打得好好..
今場拉後左巴利..組織差左好多...

但係我覺得出局最大原因係麥卡倫白痴...
如果上半場收起Beckham...就應該出D賓特先...
因為胡禮菲臘斯傳中極度唔準...出左高洛治同冇出冇分別....
下半場Beckham出左冇耐吊高波俾高洛治控定一射就入..

唉!英軍出局只可怪麥生排陣唔經大腦....
就連香港唔少人都估到佢出個陣...傳媒讚下卡臣就俾佢打正選...
出高洛治唔出Beckham.....

搞到好多英格蘭既贊助商股價大跌..
出街隨時俾人打死
you have absolute freedom to support any team even if they play like shit

NO BAD WORDS ALLOW IN HERE!!!!
WARNING!!!!!!

[ Last edited by brightlee on 2007-11-23 at 07:21 PM ]
Originally posted by hizaku at 2007-11-23 05:20 PM:
you have absolute freedom to suppor...
佢應該變左蜜蜂竇.....中咁多槍...
勁乜旅丫, 俄羅斯,安道爾, 以色列呢o的幾時成為強隊, 自己唔爭氣懶乜Q呀
哈哈哈哈哈!!
英格蘭死硬派球迷多嘛!!!
你响樹大叫"英格蘭好波!",一實有大把人支持你格!!
英格蘭球迷多又如何?
佢哋而家班波係屎吖嘛!!
講乜英超外援多啫?!關乜事啫!!本土啲唔夠好自然要揾老外啦!
話因為本土聯賽外援多以致本土球員水準下降喎....嘥氣啦!雞先定蛋先既問題!!
英格蘭有甘多好球員的話,第二啲國家聯賽領隊會甘走寶唔請佢哋過檔??
根本啲死硬派就單手拍掌!!
碧咸喎!!你估佢係因為好好波定因為佢夠受歡迎而幾年前皇馬揾佢吖嗱!!
再講都口臭啦!!!!!!
成日就話即使英格蘭多年响大賽都冇所為但都係好好波,因為永遠有隊荷蘭同佢哋俾人攞黎相比!! 再比都多餘啦!你睇波想睇悶波定悅目足球吖?!我唔夠膽話荷蘭就一定悅目,但近六年英格蘭又有幾多場叫得上悅目既波吖?荷蘭既,你真係拎幾隻碟出黎睇睇都總會有幾場你係唔會話悶先!!!
哈!
英格蘭屎波咪屎波囉!!!
唔通死要話中國隊好波,大家都死要話係咩!!!!!!
"支持"同"盲目"......係應該分得開既!!!!!!

[ Last edited by HansChan on 2007-11-23 at 06:43 PM ]
Originally posted by ##123## at 2007-11-23 06:17 PM:
勁乜旅丫, 俄羅斯,安道爾, 以色列呢o的幾時成為強隊, 自己唔爭氣懶乜Q呀
佢既角度...
其他球隊係勁旅=他愛隊都係勁旅
so輸俾勁旅係唔抵

講真果句...呢組無一隊稱得上係勁旅..
克羅地亞o係歐洲都唔算係一線..
如果英軍係勁旅...一隊勁旅輸俾非勁旅..豈非無面?o?

so...佢唔咁講~點為自己team愛隊下台@"@
好普通的曼聯迷~_~

The biggest problem i think is using the wrong Goalkeeper-Scott Carson & left Beckham on the benchtil second half...damn!!!!

Steve McClaren's Tactic also the problem!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。