<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖
麥卡倫唔辭職真係醒
等英格蘭足總炒佢有錢賠
Originally posted by terencey at 2007-11-22 02:37 PM:

可能真係炒佢了 ......

BBC --...
我就係講係天意, 如果上場俄羅斯自己爭氣一腳送英格蘭出左局,
我相信麥卡倫會更加"大條道理"留係度...

但偏偏個天要比個機會英國足總, 再睇真一次佢係幾咁"無能"..
就算尋晚好彩地2比2出線, 我覺得佢仍然係要炒...

千錯萬錯, 錯亦在當日用佢太過草率...
艾拿戴斯, 奧尼爾同古比士利, 就算連皮亞斯, 除左經驗,
其他都唔會差過佢, 英國佬就係如此保守,
係一個要變革既時代, 黎一個"不變應萬變"

最後惡果自負, lorry jean...

英軍出局.....碧咸最慘la~

今日起身睇番成場波..英格蘭2:3輸左.失落
發覺上半場好多個罰球機會..比哂巴利/謝4
如果一早出碧咸..有佢射/傳中..但佢地處理真係麻麻 可能己經入左都唔明麥卡倫點唸.好彩佢而家比人炒左啦終於.最好笑係咁見佢飲水

到下半場.碧咸終於出場啦..12碼追番1:2..跟住碧咸7旋斬比高治2:2以為有機
點知..跟住d攻勢把哂左面...白痴..點解唔比佢斬呀
唉..最後英格蘭出局..睇見碧咸個樣..好慘

可能今次仲係佢最後一次幫英軍上場..........
麥卡倫做炒做著喇,面皮又厚,成日變陣,變完又唔好,根本無能,
米杜士堡都應該知點做喇~
Originally posted by kuru at 2007-11-22 04:55 PM:
麥卡倫做炒做著喇,面皮又厚,成日變陣,變完又唔好,根本無能,
米杜士堡都應該知點做喇~
係lo........一開始又唔要碧咸.......之後又知道佢好.....又要佢
琴日果場.如果早d有碧咸...都可能win 左la~
希望他們知恥近乎勇吧
之前成日符符碌碌,搞到未有正視問題
Originally posted by wcchan886 at 2007-11-22 06:28 AM:
大家估下麥卡倫既下場會點?
1.被炒
2.引疚辭職
3.雙方同意解約
4.當無事發生
仲有第5.比球迷打死~
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-22 04:33 PM:

我就係講係天意, 如果上場俄羅斯...
同意, 宜家仲好啦, 無晒藉口, 大條道理炒咗佢 ...... 佢搞成咁真係唔怪得人, 要怪嘅就怪自己唔夠班啦 ...... 最記得佢無啦啦晌正式比賽走去試 3-5-2 輸波, 話棄用碧咸, 點知又 ngau 底, 跟住之前友賽又唔試多 D 新人, 練吓兵, 順便揀 D 新血, 係要晌昨晚既生死大戰試個新門將 .......

希望麥卡倫黑暗時代早日結束, 英足總擦亮眼睛另覓賢能, 唔好再咁保守喇, 就算揾外國教頭都冇所謂啦, 英雄係莫問出處嘅, 總之唔理佢係黑貓定係白貓, 捉到老鼠就係好貓 ......

[ Last edited by terencey on 2007-11-22 at 05:21 PM ]

係佢親手帶英格蘭出....局
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
其實大家除左講英格蘭踢得唔好之外,
又有冇諗過係克羅地亞踢得好呢?
外圍賽總共踢12場,克羅地亞9勝2和1負,只輸過1場俾馬其頓
英格蘭入左第二個之後,開心到好似已經出左線咁,
相反克羅地亞雖已穩奪出線權,但仍努力咁踢,再下一城

英格蘭:驕兵必敗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。