<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖

我好開心

雖然捧左英格蘭21年
不過俾麥瓜撚條廢柴碌下碌下咁入左決賽周打三場分組賽出局既話
不如早少少出局等英格蘭足總班豬咁蠢重新考慮下會唔會炒條廢柴好過啦

講返今場波
主場出擊打乜鬼野451丫
仲要落雨大爛地搵胡禮菲臘斯出去扭波快放真係唔用腦諗野
上半場最後要佢去同對手d後衛頂波
講笑咩

又以為克羅地亞輸完俾格魯吉亞會再放水
事先張揚放棄碧咸廢時碧咸又功高蓋主呢d小人心態再一次成為輸家
最後咪又係靠碧咸一個靚傳中幫球隊追平
唔係話一早出碧咸既話可以改寫戰局
但佢既傳中球始終係呢隊無乜攻擊力既英格蘭國家隊最有效既搵入球方法
為左展示權力而害左球隊
呢個領隊去死吧
NO BAD WORDS ALLOW IN HERE

I know you are frustrated, but the board rules don't allow this\

[ Last edited by brightlee on 2007-11-22 at 08:48 AM ]
英格蘭足總班無能高層聽朝會開會討論麥卡侖去留

講真炒就炒緊架喇
班上大人點都要就今次事件搵人狽鑊
荷蘭出過三代全能足球:74、78當一代,88又當一代,咁第三代係幾時架,唔係而家呢隊瓦……

英格蘭夠出過WM、442啦~~
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2007-11-23 10:54 AM:

伯金
古華特
奧華馬斯
戴維C
...
荷蘭球星=全能足球?

其實有幾多人睇過米高斯+告魯夫既荷蘭隊呀
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2007-11-23 11:05 AM:

挑釁d英格蘭fans...又唔好咁講
...
原來係咁
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-23 11:56 AM:

哈哈, 等我考下你啦,

巴西疊瓦式而家係第幾代?
意大利既十字聯防, 而係又係第幾代?
英格蘭既WM式, 現在係第幾代?
可能呢D野要睇血統既

正如日本人黎香港覺得香港D壽司唔正宗
香港人係唐人街覺得個度既中國菜係垃圾咁樣
盲目話英格蘭球迷死硬派實有大把人既人點識分開「支持」同「盲目」喎……
Originally posted by HansChan at 2007-11-23 09:02 PM:

哈!!
成熟啲啦你!!
以他人既結論來胡扯而不計著他人既論點...
反影你好細路仔思想!
你講埋d三歲細路仔都知既野
有咩論點呀
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-24 12:25 AM:

不如學愛華頓球迷遇見利物浦球員咁, 一見就送一隻中指, 咁仲好...
唔同你講咁多理論, 因為 "natural born to hate you"...
good~~~
Originally posted by HansChan at 2007-11-24 03:03 PM:

可惜你既回應或所謂論點得兩個月大呢!
我個回應邊有論點呀
你係咪SET左自動回文系統呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。