<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-22 09:18 AM:

佢把口就係話要留, 但當佢發現行街食飯會比好多人問侯,
個個見佢都高舉中指, 果時佢會明白...

相信佢再厚顏也好, fa都會叫佢自動請辭...

94年世杯之後13年, 英格蘭再度不入圍國際杯賽...
麥先生, 將會取代泰萊, 成為英格蘭史上最差領隊,
佢將會成為黎緊10多20年, 英軍fans茶餘飯後既笑柄....
英軍沉晚輸波係輸自己....老麥最錯都係用卡信,輸壞第一球!
之後既係英軍班球員自己攞黎既!(當然你可以話第一球影响好大)
我沉晚一路睇,睇到一樣嘢,克軍係好明顯高班過英軍,佢哋係應該贏既!
佢哋作客,踼出水準之餘亦好有決心!
克軍係有好多時間俾英軍禁住踼...佢哋都有失守,但人哋係全場冇鬆懈過,最後仲一個高質數既入球贏埋!
反觀英軍,根本班波默契唔掂囉!!
哩啲咪我成日講既"根本英軍唔係咩勁旅,係歐洲二線球隊"囉!!
fans多冇用格!!自己本身實力係差吖嘛!!
老卡係有關係,但佢近幾場都叫有板有眼,比起奇雲基緊教都好吖,如果講領隊,老卡唔算最差!(當然可以有好多更好既)
我就開心得非常,因我覺得決賽週可以少幾場悶波,街上面又少咗啲人著住英格蘭波衫,之後悶波一場大叫"英軍,好波!!"
Originally posted by lizard at 2007-11-22 08:05 PM:

不能不認同你講法。
以色列已...
哈!!
我相當認同!!
哩個"層次"甘諗嘢一針見血!!
領隊教得唔好係一個因素!
球員質數問題亦言,只係盲目既英格蘭fans又層次又乜又物唔肯成認啫!!
現今既英格蘭....絕對唔係歐洲一線!
難道以色列又有絕定好既領隊同好多好多一流既球員??
今次歐國盃小組分組賽.....佢哋係同英格蘭"強隊"同分的!!
係以色列勁,定係..................
哈哈哈!!
我哋睇嘢真係表面!!
哈哈哈哈哈!!
英格蘭死硬派球迷多嘛!!!
你响樹大叫"英格蘭好波!",一實有大把人支持你格!!
英格蘭球迷多又如何?
佢哋而家班波係屎吖嘛!!
講乜英超外援多啫?!關乜事啫!!本土啲唔夠好自然要揾老外啦!
話因為本土聯賽外援多以致本土球員水準下降喎....嘥氣啦!雞先定蛋先既問題!!
英格蘭有甘多好球員的話,第二啲國家聯賽領隊會甘走寶唔請佢哋過檔??
根本啲死硬派就單手拍掌!!
碧咸喎!!你估佢係因為好好波定因為佢夠受歡迎而幾年前皇馬揾佢吖嗱!!
再講都口臭啦!!!!!!
成日就話即使英格蘭多年响大賽都冇所為但都係好好波,因為永遠有隊荷蘭同佢哋俾人攞黎相比!! 再比都多餘啦!你睇波想睇悶波定悅目足球吖?!我唔夠膽話荷蘭就一定悅目,但近六年英格蘭又有幾多場叫得上悅目既波吖?荷蘭既,你真係拎幾隻碟出黎睇睇都總會有幾場你係唔會話悶先!!!
哈!
英格蘭屎波咪屎波囉!!!
唔通死要話中國隊好波,大家都死要話係咩!!!!!!
"支持"同"盲目"......係應該分得開既!!!!!!

[ Last edited by HansChan on 2007-11-23 at 06:43 PM ]
Originally posted by 巨根 at 2007-11-23 08:14 PM:
盲目話英格蘭球迷死硬派實有大把人既人點識分開「支持」同「盲目」喎……
哈!!
成熟啲啦你!!
以他人既結論來胡扯而不計著他人既論點...
反影你好細路仔思想!
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-24 12:48 AM:

唔夠人講之後, 除左叫人成熟d, 你仲會識講咩? 真係成熟d啦你...

唔係唔比你攪對抗, 但唔該up d有sense既野....

80年代成個意甲都係外緩wor, 唔通意大利又係"二流球隊"?
而家西甲d外緩好似唔會少得過英超wor, 咁西班牙又係第幾流呀?

球員質素屎, 所以無外緩? 請問你而家意大利德國有幾多人係外面搵緊食?
意大利8 90年代出到去搵食既人, 加埋唔知一對手數唔數得完呢?

知唔知點解人地咁多好波之人都無人出去搵食呀...
唔該你攪清楚成個"足球生態"先同我講啦...
你咪成個細路仔甘啦!!
睇完人哋既嘢段章取義之後大條道理!!
都係嗰句"成熟啲啦你!!"
Originally posted by 巨根 at 2007-11-24 08:11 AM:

你講埋d三歲細路仔都知既野
有咩論點呀
可惜你既回應或所謂論點得兩個月大呢!
Originally posted by filter-052fans at 2007-11-24 03:57 PM:

段章取義? ...
傻仔!!
唔駛反轉啲嘢黎講!!
英超多外援所以英格蘭球員水準低之說,我話若英超多有水準之人,老外球會都會揾嘛!!
你反轉句說話話8,90年代意大利好波之人如我偶像巴治奧都係响國內揾食所以意國實力高!
傻仔!!!
第一,本老球員好實力,代表佢一定留効本老球會?問題係.....邊個國家俾得起錢!!以英鎊計90年代,一個英超球員最高身價係週薪35萬鎊(伯金既身價!!)...到後來roy keane以週薪五百于十萬鎊打破之後....開始冇底線!!!一個意甲球員以英鎊計週身平均都八九萬鎊!!若當時油王响車路士......巴治奧嗰啲球皇會唔會一定仲响意大利都係未知之數!!!
反觀現在!!英超俾既週薪非常可觀!!用老外定係本土員在呼員本身既實力同可用性!!
所以英國本土球員唔夠料....又唔係俾唔起錢,咪揾老外囉!!雲加有料喇啩!!而家佢會用幾多英國本土球員??佢一向都係用一啲有潛質既球員..唔理係老外定本土!!!
所以呢!!盲目既英國球迷到如閣下你,只會死辯!!!你啲理由只係要ban他人既理由!!
傻仔!!成熟啲啦!!
"支持"同"盲目"係一線之差的!!
自從英格蘭連雙舒都冇埋,我的確睇唔起哩個國家隊!!!!如何?????
但中國國家隊冇論乜年代,到今時今日我都冇覺佢哋好波過,但我支持!!!
我响哩個forum講英格蘭不外如是都要用年計!!
你話佢好好波.......甘睇下之後幾年既國際賽(我唔講佢入幾多強!!)佢有幾多場唔悶既波!!!

盲目既傻仔始終只識跌落地拿返乍沙!!

[ Last edited by HansChan on 2007-11-25 at 12:07 AM ]
Originally posted by 巨根 at 2007-11-24 04:54 PM:

我個回應邊有論點呀
你係咪SET左自動回文系統呀
傻仔!!
要玩人,用正當手法!!!
唔好離題萬丈甘低莊!!
你似啲小學生,冇point之餘唔認衰!!(其實我錯!!冇話認唔認衰....傾吓計啫!!)
你似啲咩呢??
似一啲小學生俾風捉到佢犯挸要將佢交俾老師,個學生死到唔去,個風紀大力捉住佢隻手拉佢去,之後個小學生話'哦,你屈親我隻手!!我話俾先生聽!!!!'

哈!!!!
成熟啲啦你!!
可能你係成年人!!!
但成年人講嘢要有point!!!唔係你成個小學生甘囉!!!

[ Last edited by HansChan on 2007-11-25 at 12:23 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。