<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 至尊大皇牛一!萬歲萬歲萬萬歲!
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] 至尊大皇牛一!萬歲萬歲萬萬歲!

祝大皇萬壽無彊!
祝大皇早添龍種!
祝皇朝千秋不滅!

(boydwan: 多謝你啦~ 賢仔~ 不過...........大佬呀,咪玩到朝聖咁款吖........ 仲要我生仔,配種咩??? )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:01 PM ]

BOYDWAN壽星公生日快樂!

Dearest BOYDWAN 壽星大皇豬:

壽星豬豬﹐依家係香港時間12/9 號凌晨12:00………

HAPPY BIRTHDAY

雖然我講嗰個bra 蛋糕唔係呢個bra 蛋糕…… 還望大皇勿介意~~
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

您對EF﹑頑童區同一班頑童長期嘅珍愛同重視﹐我絕對相信EF上下全體都感受到﹑體會到。BOYD BOYD﹐您總係冷靜理性﹑輕鬆應對突發事件﹐領導大家衝破難關﹑幫助大家解決難題﹐除咗對您誠懇嘅赤子之心同超群﹑卓越嘅管理能力表示感謝同讚賞之外﹐我相信大家一定會一路支持您嘅理念同目標﹐上下一心繼續共同經營﹑堅持一齊努力做好26fun.com佢!

我為您感到非常﹑非常﹑非常驕傲。一路以黎﹐真係辛苦您啦!您嘅努力一直都冇白費到﹐您嘅責任心大家有目共睹!

MR.BOYDWAN您嘅存在﹐令一切都變得不凡…… 您嘅出現﹐點亮咗EF每個會員嘅生命。  

因此﹐除咗祝您生日快樂之外﹐我都祝頌EF上至管理階層下至各個會員都喺呢日開開心心﹑快快樂樂﹑健健康康﹑平平安安。

以上.小妹講完廢話﹐就此退下~~~~

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:02 PM ]
大皇Boy生日快樂!

[wmv]http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193367&checkid=2e88d&download=1&file=%5B%E7%90%83%5B%E8%B2%A1%5D%E7%90%83%E6%88%B2%5D%E7%9B%A3%E6%B8%AC%E4%B8%AD%E5%BF%83.Happy Brithday.mp3[/wmv]

送個生日蛋糕比你!生日快樂!
http://i47.photobucket.com/album ... /funny_cakes_02.jpg

你係一個好有智慧既人,有情有義!對我地5條褲簡直唔話得!你對任何人既說話都做得好好!

只要你喺果個地方,果個地方就充滿歡樂!我相信跟你交過朋友既都知道,做人又沒有架子 ,而且心地亦非常善良!

好高興認識你!祝你生日快樂!

It is the true feelings that will never change to be valuable!

Happy birthday to you, friend whom I cared about most! Birthday blessing.

(boydwan: 紅魔仔,多謝你呀~ 我邊有智慧可言? 反而我係你地身上學到好多野呀~ 識到你地我真係覺得無憾........兄弟多謝你一直咁支持鼓勵我~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:11 PM ]
生日快樂

今年有大皇嫂trista_cheong及由Triangel設計的banner同全頑童一同祝壽

p.s.早添龍種<-呢句好店
多謝支持娛樂滿紛
熱烈祝賀大皇生日快樂!

(boydwan:  堅士~ 多謝晒呀~ 你咪又叫我大皇啦,我係雜工黎咖咋~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:16 PM ]
[center]頑童巨浪一浪接一浪!! 大皇壽辰致興![/center]

[center]大家請豉掌[/center]

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9e92&download=1

(boydwan: d佬,同你咁耐兄弟,笑又笑過,嘈又嘈過,都真係唔駛多講門面野喇~ 收到晒兄弟,多謝~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:18 PM ]

640 x 480 PIXEL下載

嘩...咁大個banner想睇唔倒都唔得啦

我冇乜誠意架咋, 係咁意講聲 "生日快樂啦!!!"

although i am not familar with you, i know you are a good guy, enjoy your life~

(boydwan: 艾仔,都真係好小同你傾過玩過,可能各有各忙啦~ 不過我真係好開心識到你,因為我都知你係一個好善良嘅人,而且為大家付出過唔少;多謝你~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:21 PM ]
祝賀大皇
生日快樂
身體健康
心想事成
百子千孫

(boydwan:  thank you, buddy~ 但係唔好要我配種得唔得呀? 你都唔係唔知我最怕小魔怪咖啦~)

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:24 PM ]
祝大皇生日快樂

大皇對每一個人都非常之好, 由其係我地呢一班頑童
識咗你一兩年, 嚮呢一度嚮你身上都學到好多對人處事既手法

大皇萬歲萬歲萬萬歲
大皇配大馬,
送你一盒岡本OK,
祝你今後樣樣OK.

HAPPY BIRTHDAY~!!

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... b78b&download=1

[ Last edited by AWU on 2007-12-9 at 12:20 AM ]

240 x 366 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 至尊大皇牛一!萬歲萬歲萬萬歲!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。