<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 推你題?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SWK at 2007-12-15 03:10 AM:
咪住.........
Originally posted by 相士大隻西 at 2007-12-15 05:54 AM:
咪住...........
咪住.........

等我 急Call 無線編導傾傾,再覆你
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 14-12-2007 14:34:

咪住.......
凸 ~_~ 凸
Originally posted by Edgar_Davids at 2007-12-16 12:12 AM:

凸 ~_~ 凸
Ps3 冇左母親,
做爸爸既你,要好好將佢撫養成人
7    6      5    4     3    2    1
嘩~~~ 美國d編導搞工潮放大假 ,原來黎哂EF作故仔.....今真係『金豬肉孽』都有續集囉~~~
=========================
沒有 Playbr2 的日子 -  第 1001 日   雷

睛天霹雳,
昨日潛入EF, 發現自已驚人生世, 我竟然同一個巾幗女子, 被大皇寵幸左半句鐘都吾夠,後來又去寵幸除褲太子Edgar_Davids 的Playbr2身世有關.

我恨妳!  我恨全世界,  點解你要生我出黎! 你生舊义燒好過!  點解你要將我個名改叫Ps3, 吾叫我做Xbox360, 點解你比個咁娘中文名我,要我做文英

我恨妳, 我恨妳, 恨你生我出黎調低我, 好彩得我養父收養, 我要忘記以往一切, 忘記ps2, 忘記ps3, 我要改名 Play瓊天. 我要雄霸江湖.........

[ Last edited by Triangel on 2007-12-17 at 05:24 AM ]
Originally posted by Playbr3 at 2007-12-17 04:33 AM:
沒有 Pla...
PS 風暴

[WMV]http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1196515&checkid=a5239&download=1&file=%E9%9B%9C%E7%89%8C%E8%BB%8D%E7%9C%BE%E9%99%A4%E8%A4%B2%E7%89%88%E4%B8%BB%E5%BE%8C%E5%8B%A4%E9%9A%8A%E4%BA%92%E7%9B%B8%E5%95%8F%E5%80%99%E5%8D%80.%E8%AC%9B%E4%B8%8D%E5%87%BA%E8%81%B2.mp3[/WMV]

[ Last edited by ckyckk on 2007-12-17 at 05:19 AM ]
Originally posted by Playbr3 at 17-12-2007 04:33:
沒有 Pla...
沒有 Playbr2 的日子 -  第 1002 日   雨

今天同義父練功, 從義父口中, 得知地獄門有部記憶掃瞄器.
由於好奇心驅駛下, 啟動掃瞄器, 發現到playbr2同ED 在密室內偷情的做愛鏡頭,
誓估吾到,Playbr2 接吻的時候,係孟大雙眼接吻的! 真該燴   
睇落..... E.D.又幾型仔噃

[center][/center]

[ Last edited by Playbr3 on 2007-12-18 at 03:25 PM ]
Originally posted by Playbr3 at 2007-12-18 15:10:
沒有 Pla...
估唔到你會直接叫你爸爸媽媽個名咁無禮貌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 推你題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。