<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 泳兒 唱 "電燈膽"
返回列表 回復 發帖
早段幾好,但後段聽落去感覺似戰爭咁........唔鐘意.......

佢太過著重唱功,結果走火入魔,明明首歌都OK慘,佢就唱到好似厲志歌咁............

[ Last edited by Kian76 on 2007-12-29 at 02:51 PM ]
我愛長澤
我個防毒檔左耶
你個檔有無毒架
Originally posted by Kian76 at 2007-12-29 02:49 PM:
早段幾好,但後段聽落去感覺似戰爭咁....
你覺得屎塔肥唱得有感情嗎???
不過 , 有次聽孫燕姿唱橄檻樹 , 都有同感~~
唱得真係好聽啦
實大把人鐘意同支持佢
加油呀喂
真係好聽好多,如果'日久生情'俾菊姐唱都會好聽好多
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-29 10:33 PM:

你覺得屎塔肥唱得有感情嗎???
不過 , 有次聽孫燕姿唱橄檻樹 , 都有同感~~
屎塔佢唱功唔好,但起碼佢把聲唱出黎真係配合倒首歌,真係唱得灰灰地咁,咁我覺得反而會聽得舒服少少。

最後我會覺得唱歌如果冇感情或者""錯配"",效果會好難接受。

即係如果關菊英唱戀愛大過天,你會點諗??

[ Last edited by Kian76 on 2007-12-30 at 12:52 AM ]
我愛長澤
=.=""超~~~~~~唱得都唔係好好姐
STEPHY好好多
你地可以聽返STEPHY唱既電燈膽係多倫多既
係有好大既進步

[ Last edited by pktoby123 on 2007-12-30 at 12:56 AM ]
梁靖琪又老又醜
見到TOBY極想嘔
Originally posted by Kian76 at 2007-12-30 12:51 AM:
即係如果關菊英唱戀愛大過天,你會點諗??
如果改少少歌詞 , 可能真係得
我覺得唔錯喎 ^.^
個Tempo一快d d , 個Feel就差少少...
去youtube聽我彈既Piano Version 好過la  XD

http://youtube.com/watch?v=Ax-SFb73lqY
無心踩stephy...
但我認為...而家是但搵個女歌手唱佢d歌..
都可能好聽過佢好多..

例如王苑之, 衛蘭 , 謝安琪, 鄭融...etc
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 泳兒 唱 "電燈膽"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。