<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男迎 08 – Ban Ban 回憶錄 [加Fun題]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-1 04:59 PM:

學校飯堂果d???
你話一隻大蛋放係細蛋上面 , 扮只有一隻蛋果d???
吓,咁都得! 仲有冇?
7    6      5    4     3    2    1
我試過丟下個仔係廳上26fun網
Originally posted by 大優勢 at 2008-1-1 05:00 PM:
我連雞世界同蛋世界係乜都唔知

所以我係最乖嗰個

最乖嗰個 除時冇分加架!
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2008-1-1 05:05 PM:

吓,咁都得! 仲有冇?
唔 ... 果盤有肉有菜 , 我夾曬d肉算唔算???
Originally posted by plicaplica at 2008-1-1 05:05 PM:
我試過丟下個仔係廳上26fun網
你丟低個仔係廳,你上26fun網
你個仔係廳上四仔網你吾知乍!
如果我而家係度講粗口
同叫板主食x
算唔算曳曳呢
ban我啦ban我啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-1 05:07 PM:

唔 ... 果盤有有菜 , 我夾曬d肉唔算???

酒肉和尚
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-1 05:07 PM:

唔 ... 果盤有肉有菜 , 我夾曬d肉算唔算???
冇陰公, 你夾曬d肉, 咁D妹妹仔食風吁!
我記得我問候過abcde1918個老母,唔知算唔算呢
EF小人物

Originally posted by -仔仔仔- at 2008-1-1 05:10 PM:
如果我而家係度講粗口
同叫板主食x
算唔算曳曳呢
ban我啦ban我啦
請你睇清楚題目先! 衣家2008啦?
你在2007年曾經在雞世界或蛋世界內做過d曳曳野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男迎 08 – Ban Ban 回憶錄 [加Fun題]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。