<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 劉美君 加盟新藝寶 回歸第一主打【大開色界】
返回列表 回復 發帖
估唔到林若寧會填依d詞
Originally posted by 勇勇 at 2008-1-4 10:55 PM:

佢唱歌風格一直都係咁架可能你太年青唔識佢
佢把聲真係超靚,你不妨買佢隻碟聽下,你聽完一定會多謝我嘅好介紹
有冇聽過佢呢首合唱歌
林保怡 & 劉美君 - 偷窺
Originally posted by 勇勇 at 2008-1-4 10:56 PM:

仔.....你老豆傻痴痴....
http://www.youtube.com/watch?v=CYcAtaNVIik&feature=related

賣醉後是玩物

誰愿意身體每處任撫摸

誰愿 半點朱唇吻千個

仔 .....  歡場裡無真心
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2008-1-4 10:26 PM:

午夜情 ... 你聽過未
2005年~劉美君唱午夜情@紅白鬥
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... 9%E7%BE%8E%E5%90%9B

[ Last edited by kinz on 2008-1-4 at 11:19 PM ]
Originally posted by kinz at 2008-1-4 11:17 PM:

2005年~劉美君唱午夜情@紅白鬥
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... 9%E7%BE%8E%E5%90%9B

你唔加返句 ... 舊post ...
好彩手快 ...  Lockpost ...
打9肥堡 大聯盟
廣播道......夢的比賽....

以後未來是個迷...Baby touch me one more time...

佢既歌真係好正好正.....唔識佢唔緊要...咁證明你仲有青春....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-1-5 03:59 AM:
廣播道......夢的比賽....

以後未來是個迷...Baby touch me one more time...

佢既歌真係好正好正.....唔識佢唔緊要...咁證明你仲有青春....
好嘢梗係要推介俾d後生仔女識下啦, 等佢地知道咩叫為之"好嘢" ....
支持Prudence回歸樂壇!

[ Last edited by newman2005 on 2008-1-5 at 04:35 AM ]
Originally posted by BeachBoy at 2008-1-4 23:09:

有冇聽過佢呢首合唱歌 :...
林保怡 & 劉美君 - 偷窺
我30幾歲人
緊係聽過啦
support劉美君!!!

..........

佢係唔係張崇x個老婆?
Originally posted by leeleelee2005 at 2008-1-17 18:59:
佢係唔係張崇x個老婆?
梗係唔係.....果個叫劉美娟.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 劉美君 加盟新藝寶 回歸第一主打【大開色界】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。