<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN 全民現真身~!!!
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] 26FUN 全民現真身~!!!

相信有 d會員對管理員、正副版主、巡警、或各會員既真面目有所好奇,
而一路以來都咪曾有人出過類似既帖黎俾大家見一見大家既廬山真面目~
小弟今日突發奇想想搞一個《26FUN 全民現真身~!!!》
此帖供於大家上傳各位既靚仔靚女相上黎俾大家見一見各位既真身~
為表誠意,小弟先行上傳自己既相,希望各會員踴躍參與與回復~

*小弟將相設為 3000 積分方可瀏覽~(若此帖超過 20人上傳真面目即會解除積分限制)

Maxson Display Pic (1).PNG (84.6 KB)

Originally posted by Maxson85 at 2008-1-6 00:22:
相信有 d會員對管理員、正副版主、巡...
哈哈...同頭像好唔同喎.....
真係你黎??
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
太低分睇唔到orz,快D搵20個人上傳啦>3<我都想睇呀>3<最衰我冇自己ge大頭照,如果唔係一定poat上來(雖然唔係型仔=3=)
Originally posted by feuosma at 2008-1-6 12:37 AM:

哈哈...同頭像好唔同喎.....
真係你黎??
真架~! 我個頭像都唔系我黎既~
我系仔,她系女~
我見她幾靚女先拎黎做頭像之嘛~
你唔系以為 Maxson85 匿個名會系女仔嚇哇??
Originally posted by cazykiller at 2008-1-6 12:47 AM:
太低分睇唔到orz,快D搵20個人上傳啦>3<我都想睇呀>3<最衰我冇自己ge大頭照,如果唔係一定poat上來(雖然唔係型仔=3=)
唔一定要大頭相架~只要清楚見到你個真面目就得架喇~
快 d 巢嚇睇你電腦有無相喇,甘咪唔洗等人地籌足 20個咯,
你參加埋一份就可以鼓勵多 d 人黎參與喇嘛~

[ Last edited by Maxson85 on 2008-1-6 at 01:02 AM ]
又幾好玩咁喎﹗如果加到我3,000分,我都會俾個靚女樣大家睇,一定靚過晒net模班女﹗
Originally posted by Maxson85 at 2008-1-6 12:58 AM:

真架~! 我個頭像都唔系我黎既~
我系仔,她系女~
我見她幾靚女先拎黎做頭像之嘛~
你唔系以為 Maxson85 匿個名會系女仔嚇哇??
忽然間想轉新頭像添
Originally posted by eric911 at 2008-1-6 01:06 AM:
又幾好玩咁喎﹗如果加到我3,000分,我都會俾個靚女樣大家睇,一定靚過晒net模班女﹗
唔貼扣 3000
Originally posted by ckyckk at 2008-1-6 01:28 AM:

忽然間想轉新頭像添
不如大家一齊轉囉
Originally posted by clkgtr at 2008-1-6 01:29 AM:

不如大家一齊轉囉
容乜易遲d 26FUN 全民一頭像
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN 全民現真身~!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。