<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你最想睇那位26FUN公職人員真身???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2008-1-6 22:11:8 J# o6 }9 i# _" \# b' @4 S9 U
  r" n; R$ z, C. q4 r/ k
Ban
' k: \  [: i( R0 T3 }: @佢預左
  I2 w4 F9 V4 r* p" Y+ }所以佢仲有個e_e
! x' a( \  E3 C% [
差d忘記了
EF小人物

我比較貪心$ }0 B6 j2 y- [' v
; @+ N# g. e2 O5 L" w
我全部都選左快d比我睇
EF小人物

Originally posted by mhkk at 2008-1-6 22:42:8 ~7 H+ [! [. }5 [* \- Q
3 f4 H3 m) Y6 r( }  P; w( _6 C
Ban埋熟女天王; D5 J  t9 L7 ?1 @9 U5 t( Y
佢可能整個肥妹大帝或黑婦人皇
2 g9 N5 u: G: Z6 ^5 Z  ~. x好恐怖
EF小人物

我有一個問題想問
EF小人物

Originally posted by SCM at 2008-1-7 21:18:
: I: K1 A: I( N2 f; r# |我咁大個人都未比相機影過+ U; t' J9 e6 B4 P1 e
如果唔係我都好想比大家睇
6 O4 g1 u, f# E! p因為我個樣同 david beckham有副兄弟相
' y. w$ U% l- Q. w7 y2 k6 }7 o' ?1 K. i! i
我妒忌你
EF小人物

Originally posted by SCM at 2008-1-7 22:13:
& l' F* q8 N% Z* g& w& c( n0 b$ s! j* E" ~( U- E
唔好呀- N6 }! J# M" G
我吹水ja
6 l8 }2 ]. w$ m& [+ q; J其實我出街
2 F" j$ L6 W9 W7 r& x' C都唔知咩事6 }/ W4 ^; q9 Y" o0 u
個個當左我做八兩金
4 Z/ x0 ]+ k3 Y! i' C# `
兩金哥
EF小人物

Originally posted by SCM at 2008-1-7 23:15:
* z1 d9 m$ c/ `! ]
9 O0 {& y% d  F/ i! ^你就好la
' l. n5 a# K, ]( b) X* v* v6 \2 E出街個個以為你係進藤光
0 C8 _' V& {) p' ~* y0 h6 c
EF小人物

Originally posted by playbr2 at 2008-1-7 23:51:  ^: m+ ~1 N) ?& S
大家快d投guswan 一票5 @9 G+ `- e- E2 h* o4 ~

8 n( w; o0 y) M8 _/ {只要佢得票率最高,我就post 佢張相上黎& ^% j: ^- o& D6 D# v' f0 l1 M
+ A. J4 g* Z3 r
p.s. guswan  = QuiGonJinn , 同一人來滴
2 j  u1 f  A& d% q. Y
係咪真架
EF小人物

Originally posted by playbr2 at 2008-1-8 01:12:1 ~+ L! `4 O3 B% [$ E. b4 `# r
5 B% `3 k! `5 T# V. p  {

' J2 v. R8 O- G! `# D ok
3 M3 b) n0 m6 T$ q& E你幾靚女
EF小人物

Originally posted by QuiGonJinn at 2008-1-8 01:18:0 G* @7 n0 q9 B# A9 d
6 N6 m, \( I$ k5 K- X3 [
你真係想睇??多過10人引用我呢個post
5 c) t$ N1 y7 i' O9 F  n
我又引用先
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你最想睇那位26FUN公職人員真身???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。