<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Bad News in playbr2 life
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at  03:32 AM:& ^. m( f: m& _2 k) E
& Z9 l" V6 j* [% e! @6 w. I! E
你同你父母期望,我諗都唔一樣啦,係咪?
7 l1 f  I: D+ \7 M
; R+ X9 H- D/ u* p7 G* B9 ?錯!細時我阿媽話我懶過條蛇
+ r0 U8 E, |9 ?0 u2 x* W( k6 |- X大個左之後,我真的变成了一條大懶蛇
Originally posted by QuiGonJinn at  03:32 AM:3 R; q2 z9 P3 r0 o/ J* S
, i6 X! y; |- i1 a2 I
用阿仙奴做例子,唔係太多人會感同身受,應該用多啲fans嘅如menu or 車仔.
4 L3 J, L7 z; K" I+ t
- v( ~5 c# i/ P( t/ Y# N) V+ t
* N/ x! s$ A5 {我係阿仙奴 fans , 長勝教練雲格萬歲 !! 亨利萬歲
Originally posted by playbr2 at 2008-1-14 02:32 AM:
" W$ t2 c  \& F# e! K# Z2 d0 c: V8 Y今日發生左一個意外....
7 s- t1 T) m$ m: D. |5 [+ W: x9 g雖然我[colo...
) h0 Y  g( j& k3 R* _, I: p, P1 y3 ]

8 J& m( T" o& m1 d5 G4 g我媽咪咁醒! 點會咁架 係未可能有d關鍵未埝到乍
結果我都沒看懂呢><! I9 H( P: J# C6 l6 C
咁我覺得,如果係自己作出左一個決定: A2 j4 K+ u! c# [8 ^+ S' \7 @4 b7 i
咁之後發生ge事就應該後悔
3 ~5 J/ t3 b- Y因為這是自己所選擇的路9 F# J2 A0 X1 Z1 y: I9 r" U
揀左ge話,之後又後悔,那當初就不要揀啦~
  a4 V& m- R4 N6 q5 V( ]# P) o既然揀了,就得相信自己所揀的正確的(當然沒人知道作出另一個選擇會怎樣)
  E* Z4 s+ r1 }0 s" g打起精神來吧~
Originally posted by sakura310 at  07:37 AM:; v' O( |. S7 e) `% C* L9 F! V( W) g
結果我都沒看懂呢><
, H' v6 K3 h% X; v咁我覺得,...
1 W+ K' A7 k& y: `
" t. a9 ^( S+ L& v/ U& A1 Q5 X你個澳洲仔睇唔明上面某d文言文....真係完全曲解了) P4 a1 O0 K( r+ b
不過齋睇白話文都可以推拷返成件事架喎
Originally posted by playbr2 at 2008-1-14 04:10:
! W3 w! z  ~7 W' P; h$ |2 U3 C9 m( j0 X, Q$ v% c1 j

; t, L  U; R# m0 y1 {+ R錯!細時我阿媽話我懶過條蛇
) h, }7 e3 m1 D7 k9 I- j1 V; ?大個左之後,我真的变成了一條大懶蛇
( e9 C% z/ g  G: z0 v  v咪係囉, 你將你媽鬧你當成鼓勵.6 }3 N# h/ U) \+ x
對你媽嚟講咪對牛彈琴,事與願違囉.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-1-14 23:10:1 j7 h! {, p( Y8 g" L
: f. [0 e6 O3 {4 q# w- M/ t2 l& U" x
咪係囉, 你將你媽鬧你當成鼓勵.
+ c! D* E9 \' p' H* Q對你媽嚟講咪對牛彈琴,事與願違囉.
& F$ B( c% d: ~
- j2 d+ G7 U7 O
吉兄....play...多日不見....別來無恙乎????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-1-14 23:17:/ b9 ^! F; Z) {( Y8 Z3 X

9 C9 g: T5 q. V$ P4 ?5 L! x$ ^  W: e2 T. w% r
吉兄....play...多日不見....別來無恙乎????
/ m" v& R4 \5 @5 a8 e0 o
s4做過幾日第一大盟代盟主.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-1-14 23:23:
. S: G& c6 k( C2 F5 E# P: S  W& }$ l9 X( F5 L6 Z# b
s4做過幾日第一大盟代盟主.
, g  c- n+ x. I7 S$ J- S1 B
' x$ Q+ y2 q$ F; J咁勁???....你呀好啦....我就做牛做馬呀炸陰公.....5 t+ z$ f+ _, U. z
晌度講兩句好啦....費事.....
1 x, U1 x6 p& |( x2 f" r2 F  C3 M  `( |: f- \) V9 F  ?
我其實想問你個friend做咩.....睇完篇野我完全唔明...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-1-14 11:25 PM:
  N2 l, p, K) X' x7 ?) r' P& c  n) k$ p- p! U; K( T

0 f( c) y1 a3 @咁勁???....你呀...
; \6 J' ?! D* f, lX2
- u; }4 ]2 H2 X- Q: ]4 q, {6 ]我都睇唔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Bad News in playbr2 life

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。