<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » play氏烏合眾國-隱密的地上機基-汕頭主義大本部
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] play氏烏合眾國-隱密的地上機基-汕頭主義大本部

狡猾的風水師:『看來婦人成熟了~~~ 真是天機慾顯啊~~~』

豬原槳: 『係時後由我吔看人當家作煮 , 驅逐甘奴 , 反甘復play!!』

唔肯總統:『奴弟宣言 : 我們要解放甘奴!!!』

雄獸泉:『我們掘地道 , 炸城牆.....鵲巢鳩佔(你吹咩~~)』

無主席:『今天.....中華移民暨啊美利堅暨大筆列癲暨play氏烏合之眾國......解散啦!!!』

掛於天痾門的play氏畫像

汕頭主義手則☆
1.此乃毛中生有母雞生蛋的場所 , 主供play氏自娛自樂自言自語(蝦人勿進)
2.各位加入基地的聖戰鬥士們 , 小心出師未捷身先屎
3.要敬拜天主 , 信奉佛祖 , 愛上元祖play氏(強制性)
4.如遇朝廷震壓 , 各烏合之眾必須田雞過河 ....『撇』s
5. 總結: 喱度當係play氏個『扑』暨『蛇竇』, 愛黎收錄犯罪記錄既地方 , 在此處留言皆為犯罪行為
6. 要交談嘻戲請往 『頑童隔離營』
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=1&fpage=1
7.主旨※play氏認真地曰: 『愛黎放低d上網野咋~』
8.用途※供油人娛覽 , 含有不涼資料 , 具教肉意義 ,  癲衫倒肆飛嘗實用

[size=-2]☆此貼樓主精神失常 , 一概法律責任恕不負責 , 風險由貴客自理★

[ Last edited by ckyckk on 2008-7-11 at 07:52 AM ]

車肥羊变天鳥~~~世界滅亡鳥

我可還要看WW啊~..... /~\

6. 要交談嘻戲請往 『頑童隔離營』 http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=1&fpage=1

7.主旨※play氏認真地曰: 『愛黎放低d上網野咋~』
睇到 no.6 , 係咪即係唔歡迎版友入內吹水 ?

再睇 no.7 , 即係 for 私人暫存用 ?
Set 10000 只係保障你d私人野不致外洩
Originally posted by playbr2 at 2008-1-26 07:55 PM:

我平時上網揾倒d好野有用野都會放係嗰度
乜都有d , 都幾有教育意義架
如果真係齋放野唔畀人睇 , 我洗乜放係EF , 我不如放番係其他地方
Originally posted by playbr2 at 2008-1-26 08:13 PM:

頑童8.用途※供油人娛覽 , 含有不涼資料 , 具教肉意義 ,  癲衫倒肆飛嘗實用
原來唔係私人野,仲係有教育意義添
但點解又要 Set 1000 分 ?
會有一半以上版友娛覽唔到架
好野梗要公諸同好
Originally posted by playbr2 at 2008-1-26 08:47 PM:

就係blog d人同e處吾同
blog會太多私人野 ,
我以ef會員身份post 野係度 , 都係想同ef d人分享下吹下水
例如你影左d相 , 你post 係自己個相簿 同post 係ef 度 , 觀賞既人群都有分別啦
有小小矛盾喎,之前又話唔歡迎交談,而家又話想同ef d人分享下吹下水
咁又何必要 Set 1000 分 ?
對版友要一視同人先得架,厚此薄彼實在要不得

港男本是一家,山頭主義小弟更加不認同
你割一忽,佢割一處,軍閥時代咩 ?

個 Post 可以開返,但分數就最好唔好 Set 啦
咁有教育意義梗要齊齊分享架嘛 ~ Right

[ Last edited by ckyckk on 2008-1-27 at 12:42 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2008-1-26 08:47 PM:
就係blog d人同e處吾同
blog會太...
Originally posted by ckyckk at 2008-1-26 10:31 PM:

睇到 no.6 , 係咪...
Set 600分玩住先好唔好?
如有問題容後再更改咯!
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by ckyckk at  10:31 PM:

睇到 no.6 , 係咪...
我開頭1000set 分數就係想先比你地(較高級會員)睇下有冇問題
費事又屈我乜乜乜行為
而最終分數我原定set 600
但一下set 死10000 分, 咁边有得玩落去???

set 600分係因為
我主要都係同港男d fd講下野吹下水 , 有時會show 下打online game d事報 , 或者大家會交談倒d私事 , 如果完全開放會唔係咁好

e個post 性質係同 青頭甘後欄 or [真‧頑童俱樂部] 冇乜分別
不過 [真‧頑童俱樂部] 遊戲得濟 , 留言既人又太多 , 好容易一日洗左十幾版去了...
有時想留句言講d正經說話又怕會miss 左 , 又會追post 追死人
我最初都係咁先走左去甘生度post 野 , 不過e+甘生度旺番
好難hold 住d有用既資料畀人睇 , 而且甘生個post 亦開始遊戲化
所以我先整e個post , 畀大家有個空間係頑童e度''唔正經中帶些少正經''咁講下野
而且 , 有600分既人都在EF打躉有一段日子有一定貢獻 , 大家比較熟絡 , 有時都會講下d私人野...就好似lala 個post 咁 , 你想乜乜乜地八下人地d私人野咪入黎囉

至於人地講既野 , 對你有冇教育意義 , 就你諗你啦

睇到 no.6 , 係咪即係唔歡迎版友入內吹水 ?
字眼刪減為 嘻戲洗版  會唔會好d???

5. 總結: 喱度當係play氏個『扑』暨『蛇竇』, 愛黎收錄犯罪記錄既地方 , 在此處留言皆為犯罪行為

改為=>  在此處留言可能視作犯罪證供

[ Last edited by playbr2 on 2008-1-27 at 01:45 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » play氏烏合眾國-隱密的地上機基-汕頭主義大本部

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。