<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 淫照發相人似唔似「死亡筆記」個奇拿呀?
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] 淫照發相人似唔似「死亡筆記」個奇拿呀?

我覺得發相人好有奇拿feel,擺明挑戰警方,仲預告發相時間。

好多人把口會話:「侵犯人地私隱係錯的,應該守法。」
但我相信大多數人心裡面會想:「最好一世捉唔到個發相人,等佢發晒所有相。」
警方要捉到最大黑手,似乎要聯絡FBI派個L來了。

我睇「死亡筆記」,從來都支持奇拿,奇拿必勝!
逆ナンパ男
你會被ban
Originally posted by sflo2 at 2008-1-31 02:46 PM:
你會被ban
ban唔ban又有咩所謂呢?
最緊要講野唔涉誹謗,唔犯法都得啦,我係個守法的好市民。

至於我發表個人意見,enfun喜歡ban,
話俾大家知版內只擁有「有限的言論自由」,
而非真係「有言論自由」,咪l由得佢囉,我唔mind,
最重要我覺得我講左好多人的心底話。

[ Last edited by andyho on 2008-1-31 at 02:55 PM ]
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2008-1-31 02:52 PM:

最緊要...
你挑釁版主
Originally posted by andyho at 2008-1-31 02:52 PM:

最緊要...
呢度 d admins 食蕉啦 !!!
唔好再扮清高 !!
ban我地幾個 ,更加顯得您們不知所謂 !!
賊喊捉賊差不多 
Originally posted by sflo2 at 2008-1-31 02:55 PM:

你挑釁版主
我依據admin的指示去做架,你睇:

「EF立場]張柏芝、鍾欣桐和陳文媛事件只歡迎"純文字討論"
26FUN絕對嚴禁會員求相、留email或張貼超連結url link去其他相片討論區
請注意當事人已向警方報案
出問題最終後果絕不是只在網站扣分簡單, 古惑天皇事件, 迪迪尼事件 相信大家也清楚.」

admin話只限文字討論,我無加連結、無post相,犯左邊條例呢?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2008-1-31 14:52:

最緊要...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=173592&fpage=1
andy, see #27
絕對無須為斷章取義而有此反應,我亦唔覺得你呢個post 有乜問題,相反仲幾有創意添~
如果真係有本咁嘅筆記寫邊個就有邊個睇,我反而覺得好陰公......

因為得個睇字,又唔係有得食~~~
成日ban呢個ban嗰個,有鬼人黎咩...其實呢次係曾加26fun成名嘅大好機會,點解要錯過....積極啲啦26fun..要超越高登...filter-056..
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-31 02:59 PM:

[url]http://www.26fun.com/bbs/vi...
版主你撐我就得啦,我在26fun玩當然要守26fun規矩啦,
我連抵毀相中當事人的言論都無啦。

只係皇帝唔急太監急,有位版友自己無膽發言,所以睇唔過眼我暢所欲言啫。
逆ナンパ男
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-31 02:59 PM:

[url]http://www.26fun.com/bbs/vi...
另一版主好似話即ban人嘅,係唔係即可以再開有關裸照的topic
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 淫照發相人似唔似「死亡筆記」個奇拿呀?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。