<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張
返回列表 回復 發帖

" e& ~* S3 r4 C( |& F4 _$ e1 q1 x0 ?& T  X" }

+ G6 L: s2 i- w8 v# z* w$ a+ _$ T6 M加爆分~
祝你都新年快樂!BB萬歲!!!!!!!!
俾個可愛BB呃左添~
咁細個就咁出風頭, 大過仲唔入英皇做~
睇BB個樣一定褔星高照,連媽咪都會行好運,祝極樂爸媽同BB新年快樂﹗
幸福其實可以好簡單,多謝極樂妹妹令我頓悟.
好可愛wo~6 r" M, p; G# f" C. {9 k* F
2 m$ @1 q) G$ E. \1 x; v

* |' r9 D  c1 M; T& k$ v9 B" E不過可以再玩盡d
; _' _% N) |4 ]" J/ u( f7 L; u連file名都改埋咩咩神同咩咩芝裸照' C) M* r7 O: ]. ]/ k* k
唔知有冇死蠢搵上門呢XD
Originally posted by QuiGonJinn at  09:38 PM:# C! h2 C( G& r6 ^# P
幸福其實可以好簡單,多謝極樂妹妹令我頓悟.
* h3 p9 {# c% U0 Y; M; P' _7 @$ r2 V* t" f, u5 N. y; b" j- t
你e排哽係四圍頻頻撲撲揾第N張揾到Lost 左呢
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 02:43:
: M# {: [" X( q4 b4 ?" b7 q1 X* k" e9 E1 `# Z! a5 w9 @" u
- Z% |8 a8 H; U$ H8 o+ |
你e排哽係四圍頻頻撲撲揾第N張揾到Lost 左呢
/ o6 w& N+ q& Q1 U/ |0 F6 ?1 A大把人揾我做鑑證,根本唔使自己揾.  H) V+ ~% W; E9 ^
- }: p5 Z# G# V' c" e
迷失係因為呢期唔知做乜太多桃花.... K% Z+ M% `! ?
  o2 G# w  U4 F% I3 `
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 03:00 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at  02:57 AM:
; l) {6 o- i6 N* f9 C# y& n9 ^9 s% t; s' a- c  O- r  _* |* B
大把人揾我做鑑證,根本唔使自己揾.7 F7 O6 V. V3 G

) o! `! B$ n0 v- s$ J* n迷失係因為呢期唔知做乜太多桃花...+ G! v2 _$ H) N
1 x# C. g+ V; c+ w! D: d
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 03:00 AM ]
, X& M3 D4 s2 x: L4 |% R

9 _7 j1 V/ Y8 w% O; [- p* N你講新年嗰d出租牛郎見長家既part-time 下嗎
5 T8 K. z4 x6 ?5 g7 a$ C定你有份搞年宵花檔但又凍又落雨ㄚㄚㄚㄚ嗎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。